Δύσκολες αποστολές

Από inpaok.com: Την προσεχή εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου υπάρχει στο πρόγραμμα η 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Πηγή: inpaok.com
Δύσκολες αποστολές

Ο ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί στο Κράσνονταρ όπου θέλει πάει θυσία θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στους «32» του θεσμού, ενώ η Ντόρτμουντ θα υποδεχθεί στη Γερμανία την Καμπάλα.

Πριν από εκείνα τα παιχνίδια όμως οι τέσσερις ομάδες του 3ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ έχουν αγώνες στα εγχώρια πρωταθλήματά τους.

Ο ΠΑΟΚ έχει μία δύσκολη έξοδο αύριο (1/11) καθώς στις 15:00 θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η Κράσνονταρ αγωνίζεται επίσης αύριο (1/11) καθώς στις 13:00 έχει ματς με την Κρίλια εκτός έδρας. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς σε 13 ματς ενώ η Κρίλια είναι 9η με 15 βαθμούς.

Σήμερα στις 16:00 η Καμπάλα φιλοξενεί στην έδρα της την Καπάζ. Την περασμένη Τετάρτη η Καμπάλα έκανε γκέλα στο «σπίτι» της μένοντας στο 0-0 με την Αζάλ και έτσι η Καραμπάκ που κέρδισε με 1-0 τη Ραβάν πέρασε μόνη της στην κορυφή της βαθμολογία (23β. έναντι 21β. της αντιπάλου του ΠΑΟΚ).

Τέλος σήμερα στις 16:30 η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βέρντερ και με νίκη μπορεί να μειώσει και πάλι τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας, καθώς χθες η Μπάγερν έμεινε στο 0-0 με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη (έχει 31β. έναντι 23β. της Μπορούσια που είναι μόνη στη δεύτερη θέση).

Διαβάστε ακόμη...