Aήθης επίθεση και από την Kurir κατά Σχορτσανίτη

Από basketplus.gr: Δεν ήταν μόνο ο Βλάντο Τζούροβιτς που έκανε αήθη επίθεση στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος πλέον έχει κάθε δικαίωμα μήνυσης για μείωση προσωπικότητας. Ξεσάλωσαν κατά του Έλληνα σέντερ και ορισμένα Σέρβικα ΜΜΕ με προκλητικό και ιταμό τρόπο.
Πηγή: basketplus.gr
Aήθης επίθεση και από την Kurir κατά Σχορτσανίτη

Η Κurir.rs έγραψε: "Ο Σχορτσανίτης αποτέλεσε μεγάλη μεταγραφική για τον Αστέρα αλλά αποδείχθηκε μεγάλη αποτυχία. Ήταν ο πιο ακριβός παίκτης που έπαιξε στην ομάδα, καθώς κάθε του καλάθι στην Ευρωλίγκα κόστισε 17.500 ευρώ. Μετά από δύο μήνες όλα ήταν μάταια αφού δεν είχε νόημα να ξοδεύεις τόσα χρήματα για έναν παίκτη που ενώ ήρθε για βασικός σέντερ, δεν άξιζε τελικά να είναι ούτε πίσω από ταλαντούχους νεαρούς.

Πήρε 70 χιλ. ευρώ για ένα συμβόλαιο 350.000, όταν κάποτε έπαιρνε ένα εκ. ευρώ. Στην διάρκεια της καριέρας του είχε προβλήματα βάρους και γενικά δεν ήταν λάτρης της σκληρής δουλειάς. Είχε την ευκαιρία να φτάσει στο επίπεδο που ήταν προ 4ετίας, να είναι βασικός, αλλά τελικά όλοι περίμεναν την αποθεραπεία του Τζίρμπες" ανέφερε το άρθρο.

Διαβάστε ακόμη...