«Επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ από πολλές πλευρές…»

Από Arenafm.gr: Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης και πρώην του ΠΑΟΚ, Γιώργος Ζησόπουλος, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το επερχόμενο παιχνίδι με τον «δικέφαλο».
Πηγή: arenafm.gr
«Επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ από πολλές πλευρές…»

Αναφέρθηκε στις εξαιρετικές συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον φετινό ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αμυντικός του Αστέρα στον ArenaFM 89.4:

«Όταν οι επαγγελματικές συνθήκες είναι τόσο καλές όπως είναι εδώ στον Αστέρα τότε όλα είναι καλά. Όλοι οι παίκτες που είναι εδώ θέλουν να μείνουν στην ομάδα, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, οικονομικά η ομάδα σου προσφέρει ασφάλεια και ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και οι δυο ομάδες έρχονται από σημαντικές νίκες και το τάιμινγκ είναι κατάλληλο και για τις δυο ομάδες για να δείξουν το καλό τους εαυτό μέσα στο γήπεδο .Ο ΠΑΟΚ έχει προσθέσει πολύ ταχύτητα και γενικότερα φέτος αγωνίζεται με ένα πολύ διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Τα άκρα του είναι πολύ γρήγορα , οι μεσοεπιθετικοί του επίσης πολύ γρήγοροι και γενικότερα από την μέση και μπροστά ο ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικός».

Για την απουσία του Μπερμπάτοφ: «Εντάξει μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστής παγκοσμίου κλάσης, δίνει άλλη δυναμική στην ομάδα και δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει και τον εαυτό του. Από εκεί και πέρα στον φετινό ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι παίκτες που μπορούν να τον αντικαταστήσουν».

Για τον Κλάους: «Ο Κλάους είναι επικίνδυνος ,είναι ένα φορ περιοχής που με οποιαδήποτε επαφή του μπορεί να βάλει γκολ. Με την προσθήκη και του Μακ γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα από πολλές πλευρές».

Διαβάστε ακόμη...