Μπερμπάτοφ και Πογιέτ : Κάπου τα έχουν ξαναπεί

Από thessports.gr: Ο Γκουστάβο Πογιέτ θα είναι όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και ερχόμενος στην Ελλάδα θα συναντήσει έναν παλιό του γνώριμο. Τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ!
Πηγή: thessports.gr
Μπερμπάτοφ και Πογιέτ : Κάπου τα έχουν ξαναπεί

Οι δυο τους γνωρίζονται από την κοινή θητεία τους στην Τότεναμ, στη σεζόν 2007-08.

Τότε, ο Ουρουγουανός έκανε τα πρώτα του βήματα στην προπονητική ως βοηθός του Χουάντε Ράμος κι ο Μπερμπάτοφ έπαιζε στους Σπερς.

Εκείνη τη σεζόν, με Ράμος και Πογιέτ στην τεχνική ηγεσία, ο Βούλγαρος φορ πέτυχε 14 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, εκ των οποίων τα 4 σε ένα παιχνίδι με την Ρέντινγκ, αναγκάζοντας τον Πογιέτ να του βγάλει το... καπέλο.

"Ο Μπερμπάτοφ είναι άλλη κλάση! Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλος παίκτης, που μπορεί να κάνει, αυτά που κάνει αυτός! Περιμένουμε απ΄ αυτόν να σκοράρει, αλλά αυτός είναι ικανός να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο" δήλωσε ο Πογιέρ, μετά το "καρέ" του Βούλγαρου με την Ρέντινγκ.

To καλοκαίρι του 2008 ο Φέργκιουσον πλήρωσε 38 εκατομμύρια ευρώ στην Τότεναμ για να πάρει τον Μπερμπάτοφ, κι ο Ράμος με τον Πογιέτ, χωρίς τα γκολ του Βούλγαρου, απολύθηκαν από τους Σπερς τέτοιες μέρες, στις 26 Οκτωβρίου 2008.

Διαβάστε ακόμη...