«Ψείρισε» τον Μελισσανίδη!

Από inpaok.com: Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό το πρώτο του επίσημο γκολ στην Τούμπα και έφτασε συνολικά τα τρία σε 9 επίσημες συμμετοχές.
Πηγή: inpaok.com
«Ψείρισε» τον Μελισσανίδη!

Έως τώρα όμως έχει παίξει μόνο τρεις φορές βασικός (στο 1-1 με την Ντόρτμουντ, στο 3-3 με τον Ηρακλή και στο 3-1 με τον Παναθηναϊκό) και έχει σκοράρει δύο φορές σε αυτά τα ματς (με Ηρακλή και Παναθηναϊκό) έχοντας πάντως τις περισσότερες έως τώρα συμμετοχές του ως αλλαγή προερχόμενος από τον πάγκο.

Σε πέντε από τα ματς που μπήκε αλλαγή έπαιξε περίπου 30′ λεπτά και μόνο με τον Ολυμπιακό είχε παίξει 45′.

Με τον Παναθηναϊκό έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 30′ έχοντας πρόβλημα στον προσαγωγό (θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες) αλλά πριν καθίσει στον πάγκο πρόλαβε να ευστοχήσει στο πέναλτι που κέρδισε ο Ροντρίγκες και να κάνει το 1-0.

Έτσι έστειλε και αρκετό κόσμο στο ταμείο που τον είχε παίξει στο στοίχημα ως πρώτος σκόρερ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Λάζαρος από τον Εύοσμο που έβαλε 20 ευρώ και πήρε 120 καθώς ο Μπερμπάτοφ πλήρωνε απόδοση 6,00.

«Επιτέλους τον ψείρισα τον Μελισσανίδη...»... έγραψε ο ΠΑΟΚτσής που κέρδισε το στοίχημα κάνοντας χαβαλέ και πόσταρε μαζί και το κερδισμένο δελτίο του...

Διαβάστε ακόμη...