Κ20: Αριθμοί για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Από acadimies.gr: Η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ υποδέχεται την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού την προσεχή Κυριακή (25/10) στο γήπεδο του Μεσημερίου στις 11:00 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 και το acadimies.gr σας παρουσιάζει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία και αριθμούς για τις δύο ομάδες που θα παλέψουν για τη νίκη στο ντέρμπι.
Πηγή: acadimies.gr
Κ20: Αριθμοί για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Καταρχάς, να αναφέρουμε πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 2η θέση με 13 βαθμούς έπειτα από 6 αγώνες, μετρώντας 4 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Ο Παναθηναϊκός επίσης μετά από 6 ματς έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και δύο ήττες, έχοντας μαζέψει 10 βαθμούς και όντας στην 8η θέση.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκη για το πρωτάθλημα Κ20 της SuperLeague.

Ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει 10 γκολ και έχει δεχτεί 8. Ο Παναθηναϊκός έχει 12 γκολ υπέρ και 10 κατά.

Σε 6 μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα Κ20 της SuperLeagueστη Θεσσαλονίκη με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, έχουν σημειωθεί τρεις νίκες για τους «ασπρόμαυρους», μία για τους «πράσινους» και δύο αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι. Το περσινό ματς έληξε 1-1.

Ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει 12 γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην έδρα του. Ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ εκτός έδρας έχει βρει δίχτυα συνολικά 7 φορές.

Ο ΠΑΟΚ κυνηγάει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που έχει 18 βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει τον αντίπαλό του ΠΑΟΚ στους 13 αν τον νικήσει.

Το παιχνίδι επομένως έχει ιδιαίτερη σημασία και φυσικά στα 90λεπτα οι αριθμοί παύουν να ισχύουν.

Διαβάστε ακόμη...