Τι γίνεται με Ανδρέου

Από thessports.gr: Το θέμα με τον Γιώργο Ανδρέου ήρθε σήμερα στην επιφάνεια καθώς ο επικεφαλής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, δεν συμμετέχει αυτή την εποχή στις δραστηριότητες της ομάδας, τουλάχιστο στο βαθμό, που συμμετείχε πέρσι.
Πηγή: thessports.gr
Τι γίνεται με Ανδρέου

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ΠΟΤΕ ο Γιώργος Ανδρέου δεν ήταν το απόλυτο κουμάντο στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις, αλλά και στην χρηματοδότηση της ομάδας, παίζει πάντα ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Στην περσινή σεζόν, ο ΑΣ ΠΑΟΚ ήταν αυτός που κάλυψε ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ και συμμετείχε σε πολλές καθοριστικές επιλογές, ωστόσο την... δόξα την πήρε ο Ανδρέου, που επίσης συμμετείχε και στις αποφάσεις, αλλά και στην χρηματοδότηση.

Φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει, και η ομάδα αυτή την εποχή ήταν περισσότερο στον έλεγχο του ΑΣ ΠΑΟΚ, που είναι ΠΑΝΤΑ ο εγγυητής όλων των τμημάτων, εκτός του ποδοσφαιρικού φυσικού.

Ο Ανδρέου έχει απομακρυνθεί φέτος από την ομάδα, σύμφωνα με τον ίδιο "δεν του το επιτρέπουν οι συνθήκες", με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η φυσική του παρουσία.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, φέτος δεν μπορεί να συνεισφέρει στον βαθμό, που το έκανε πέρσι, ωστόσο δεν το έχει παρατήσει και ψάχνει πόρους για να μπορέσει να συνεχίσει να το κάνει.

Στο τέλος της περσινής σεζόν και πάνω στα επινίκεια για την κατάκτηση του νταμπλ είχε ποντάρει στον Ιβάν Σαββίδη, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν συγκινείται με το βόλεϊ.

Ο ίδιος ο Ανδρέου τοποθετήθηκε το βράδυ με δήλωσή του, χωρίς όμως να μπαίνει σε λεπτομέρειες.

«Παραμένω κανονικά στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη η φυσική μου παρουσία. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν ενημερώνομαι και δεν συμμετέχω στα θέματα του ΠΑΟΚ. Μόλις μου το επιτρέψουν οι συνθήκες θα είμαι και με τη φυσική μου παρουσία δίπλα στην ομάδα», αναφέρει ο περσινός επικεφαλής της ομάδας βόλεϊ.

Διαβάστε ακόμη...