«Ο Όλσεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής»

Από metrosport.gr: Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος και μίλησε για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, για τον Όλσεν αλλά και για την πορεία του στη Σουηδία.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο Όλσεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής»

Για το τι έφταιξε που δεν έμεινε στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω τι έγινε, γιατί στην αρχή με τον κ.Αναστασιάδη τα πράγματα ήταν πολύ καλά και όταν ήρθε ο Τούντορ τα πράγματα άλλαξαν. Θα μπορούσαν να με δοκιμάσουν παραπάνω στην προετοιμασία γιατί έπαιξα μόνο 40 λεπτά, θα μπορούσε να μου δοθεί ευκαιρία.»

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Η ομάδα ήταν άτυχη, αλλά σιγά σιγά θα τα καταφέρει.»

Για το αμυντικό πρόβλημα του Δικεφάλου: «Οι παίκτες που παίζουν στην άμυνα του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλοί παίκτες και δεν ξέρω τι φταίει.»

Για τον Όλσεν: «Μου αρέσει πολύ ο Όλσεν, χρειάζεται μερικούς μήνες προσαρμογής. Είναι διαφορετική η νοοτροπία στην Ελλάδα από την Σουηδία.»

Για την πίεση που δεν υπάρχει στη Σουηδία: «Δεν υπάρχει η πίεση που υπάρχει στην Ελλάδα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλουν, και καλά κάνουν, τη νίκη αλλά δεν γίνεται πάντα.»

Για το αν υπήρχε πρόταση από την Ελλάδα: «Υπήρχε πρόταση αλλά εγώ ήθελα να κάνω μια καινούρια αρχή στην Σουηδία. Εδώ αγωνίζομαι βασικός και η ομάδα μου είναι ένα βήμα από την άνοδο.»

Για τι του έμεινε από την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ: «Ήταν πολύ καλή εμπειρία για μένα που έπαιξα στον ΠΑΟΚ δίπλα σε καλούς παίκτες που παίζουν και στις εθνικές ομάδες.»

Για το αν υπάρχει η δυνατότητα για τους Έλληνες παίκτες να παίξουν στην Σουηδία: «Γιατί όχι, το πρωτάθλημα έχει καλό επίπεδο.»

Διαβάστε ακόμη...