«Η άψογη συμπεριφορά θα επηρεάσει την απόφαση της UEFA»

Από arenafm.gr: Ο Σπύρος Μηλιωρίδης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Η άψογη συμπεριφορά θα επηρεάσει την απόφαση της UEFA»

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα αυτό με την Κράσνονταρ, ίσως το πιο σημαντικό αφού ανάμεσα σε εμάς και την Κράσνονταρ θα παιχτεί η δεύτερη θέση. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο που τον χρειάζεται η ομάδα όσο τίποτε άλλο. Πιστεύω ότι το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο, που πρέπει να προνοήσει να έρθει νωρίς στα εκδοτήρια γιατί με τον ΑΜΚΑ, υπάρχει καθυστέρηση.

Η συμπεριφορά αύριο θα παίξει ρόλο στην απόφαση της UEFA. Αν λοιπόν έχουμε αύριο μια καλή συμπεριφορά θα παίξει ρόλο. Αύριο εξετάζεται το υπόμνημα και τις επόμενες μέρες θα βγει η απόφαση. Αν αύριο η έκθεση του παρατηρητή είναι λευκή, θα παίξει σημαντικό ρόλο για εμάς.

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό θα κορυφωθούν οι κινήσεις μας μετά το ματς με την Κράσνονταρ και θέλουμε να μας δώσει χαρά η ομάδα σε αυτό το παιχνίδι.

Για την πορεία των οπαδών: «Θέλουν να δείξουν την αντίδρασή τους για την κάρτα φιλάθλου που δε χρησιμεύει σε τίποτα. Δεν καταστέλλει τη βία, αλλά φακελώνει τα προσωπικά δεδομένα του κάθε οπαδού. Με αυτό το μέτρο θα αδειάσουν τα γήπεδα.»

Διαβάστε ακόμη...