Εβαλε κουλούρα για τον ΠΑΟΚ!

Από sentragoal.gr: Από τα μέσα Γενάρη που ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά ο Χαβιέρ Χιμένες τα πάντα του φαίνονταν διαφορετικά. Υστερα από πέντε μήνες και την κατάκτηση του νταμπλ με τον ΠΑΟΚ υποσχέθηκε να γυρίσει... διπλός ώστε να επαναλάβει την επιτυχία με τον Δικέφαλο.
Πηγή: sentragoal.gr
Εβαλε κουλούρα για τον ΠΑΟΚ!

Ο αρχηγός των «μαύρων διαμαντιών» έφερε μαζί του και τον διαγώνιο Αμπρέου Τσεπέντα και κυριολεκτικά γύρισε... διπλός.

Η ιστορία του είναι πραγματικά... απίθανη και η αγαπημένη του Τζέσικα είναι η μεγάλη κερδισμένη.

Σύμφωνα με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, η βίζα του Χιμένες δεν θα έβγαινε πριν από το τέλος του χρόνου και υπήρχε κίνδυνος να χάσει τον Α' γύρο του πρωταθλήματος.

Υπήρχε όμως ένα... παράθυρο που άλλαζε τα δεδομένα κι αυτό ήταν να παντρευτεί για να βγει η βίζα του πιο γρήγορα.

Χωρίς να το πολυσκεφτεί ο Χιμένες πήρε τη μεγάλη απόφαση και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Τζέσικα με την οποία αυτήν τη φορά ήρθαν «πακέτο» από την Κούβα. Η εντυπωσιακή κουβανή είναι πρωταθλήτρια στην ξιφασκία και για αυτό μπορεί και κάνει... καλά τον εκρηκτικό Χαβιέ.

Ο Χιμένες είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου και το δείχνει. Αστειεύεται και ρουφάει κάθε στιγμή της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη. Ξεναγεί την καλή του στη συμπρωτεύουσα και μέσα στο γήπεδο δίνει και πάλι ρεσιτάλ. Στον αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για το Λιγκ Καπ ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 με τους Κουβανούς να παίζουν στο ρελαντί και να δίνουν σόου με έξαλλους πανηγυρισμούς και μεγάλα επιτόπια άλματα που θα τα ζήλευαν και οι άλτες του στίβου. Το βράδυ της Κυριακής ακολούθησε το πάρτυ στα εστιατόρια «Μικρός Βοριάς» και «Karabourno» που ανέλαβαν χορηγοί της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ κι εκεί οι δύο Κουβανοί έδωσαν τη δική τους παράσταση μοιράζοντας αυτόγραφα αλλά και υποσχέσεις τίτλου.

Διαβάστε ακόμη...