«Ο Μπερμπάτοφ δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ για οργανωτής»

Από metrosport.gr: Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης για το χθεσινό ντέρμπι Ηρακλής-ΠΑΟΚ, για τον Μπερμπάτοφ και τον Όλσεν.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο Μπερμπάτοφ δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ για οργανωτής»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι Ηρακλής-ΠΑΟΚ: «Βιώσαμε ένα ντέρμπι από τα παλιά. Αυτά τα παιχνίδια δεν δίνουν την ασφάλεια να το παρακολουθούν φίλαθλοι και των δύο ομάδων. Αυτό πρέπει να να μας προβληματίσει σαν λαός. Δεν ήταν ένα παιχνίδι με ποιότητα, έγιναν πολλά αβίαστα λάθη ειδικά ο ΠΑΟΚ. Το σκορ είχε μια εντυπωσιακή διακύμανση και κράτησε τον κόσμο. Ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου και ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τη νίκη αφού έχασε ο Μπερμπάτοφ το πέναλτι και δέχτηκε την ισοφάριση.»

Για το αν αδικεί τον εαυτό του ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα άλλου επιπέδου, έχει όμως κενά διαστήματα, όταν φορτσάρει έχει επιλογές να σκοράρει. Έχει δεχτεί 10 γκολ όπως και η Καλλονή που είναι στις τελευταίες θέσεις και τα μισά είναι από στημένες φάσεις.»

Για το αν είναι θέμα παικτών ή συνοχής: «Δεν υπάρχει προπονητής που να μην δουλεύει τις στημένες φάσεις. Ο Τούντορ δουλεύει, ίσως οι παίκτες δεν έχουν την απαιτούμενη συγκέντρωση. Είναι ατομικά λάθη παικτών.»

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ όταν είναι καλύτερος και κάνει φάσεις: «Το χθεσινό παιχνίδι μοιάζει με το ματς Ολυμπιακού-ΑΕΚ, καθόρισαν οι αλλαγές που έγιναν τα παιχνίδια όπως έγινε χθες με την είσοδο του Αθανασιάδη που έδωσε την ώθηση στον ΠΑΟΚ να γυρίσει το ματς. Ο ΠΑΟΚ δεν το εκμεταλλεύτηκε και η μπάλα τον τιμώρησε.»

Για το 3ο γκολ του Ηρακλή: «Είναι αδυναμία όλων των παικτών. Θα μπορούσε η φάση να λήξει πριν καν αρχίσει. Δεν κάνει φάουλ στο 92, και η εκτέλεση δεν ήταν καλή.»

Για τον Μπερμπάτοφ: «Ο Μπερμπάτοφ δεν είναι καλά γιατί δεν είναι έτοιμος, δεν έχει κάνει την απαραίτητη προετοιμασία. Η διαχείριση του όμως είναι καλή αλλά δεν υπάρχουν και οι παίκτες για μπορέσουν αν του δώσουν τις κατάλληλες πάσες. Ο Μπερμπάτοφ δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ για να παίζει οργανωτής και εκεί χάνει πολλές δυνάμεις. Ήρθε για την εκτελεστική του δεινότητα.»

Για το αν στη θέση του Τούντορ θα στήριζε τον Όλσεν: «Όταν έχεις δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες τους στηρίζεις. Όταν θέλεις να το κάνεις αυτό τον ξεκουράζεις και τον προστατεύεις. Ο ΠΑΟΚ εκτός από τον Όλσεν έχει και έναν ακόμη πολύ τερματοφύλακα τον Γλύκο που μπορεί να παίξει στη θέση του Σουηδού και να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας ολόκληρης.»

Διαβάστε ακόμη...