Για Εθνική Αυστραλίας ο Γιάννου!

Από inpaok.com: O Aπόστολος Γιάννου γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα πέρασε στη Μελβούρνη.
Πηγή: inpaok.com
Για Εθνική Αυστραλίας ο Γιάννου!

Παρότι έχει κληθεί στην Εθνική μας ομάδα των ανδρών, δεν έχει καταγράψει συμμετοχή, άρα παραμένει διαθέσιμος για την Αυστραλία, της οποίας προπονητής είναι ο Άγγελος Ποστέκογλου, που προπονούσε σε νεαρή ηλικία τον Γιάννου.

Διαβάστε τι δήλωσε σε ιστοσελίδα της Αθήνας:

«Το να παίξω σε μία από τις δύο ομάδες είναι πολύ τιμητικό για εμένα. Νιώθω και Έλληνας και Αυστραλός» ανέφερε ο υψηλόσωμος στράικερ και πρόσθεσε: «Φυσικά και είμαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παίξω για την Αυτραλία, αλλά για να καταφέρω να παίξω σε μία εκ των δύο Εθνικών ομάδων απαιτείται συνέπεια στις καλές εμφανίσεις.

Η Εθνική Αυστραλίας έχει ανέβει επίπεδο. Ο Άγγελος κάνει καταπληκτική δουλειά. Αν με καλέσουν από την Αυστραλία, θα πρέπει να αποφασίσω. Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από την Αυστραλία. Οι γονείς μου και ο αδερφός μου μένουν στη Μελβούρνη και πηγαίνω εκεί όταν τελειώνει η αγωνιστική σεζόν».

Ο Γιάννου ήταν στο... μάτι των Αυστραλών από το 2009. Δύο χρόνια αργότερα σκάουτς από τη χώρα των καγκουρό τον τσέκαραν όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ, όπου όμως δεν τον χρησιμοποιούσε ο Χουμπ Στέφενς. «Το να παίξω στην Εθνική Αυστραλίας θα ήταν σημαντικό βήμα για εμένα, διότι είναι μια ομάδα που διαρκώς ανεβαίνει» σχολίασε ο 25χρονος επιθετικός.

Διαβάστε ακόμη...