Βαθμός-σοκ για Γιάχο για το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ!

Από thessports.gr: Το ρεπορτάζ για τον βαθμό που πήρε ο Θανάσης Γιάχος (Χίου) αναφορικά με την εμφάνισή του στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (0-2) επιβεβαιώθηκε πλήρως.
Πηγή: thessports.gr
Βαθμός-σοκ για Γιάχο για το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ!

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι 7.10! Είναι ο χαμηλότερος που έχει μπει σε διαιτητή της Σούπερ Λίγκας τα τελευταία χρόνια. Για να δούμε όμως πως χαρακτηρίζεται η απόδοση του διεθνούς διαιτητή βάσει της κλίμακας που υπάρχει για τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας.

Όταν ο ρέφερι παίρνει βαθμό από 7,00 μέχρι 7,40 σημαίνει ότι η εμφάνισή του έχει κριθεί απογοητευτική, κάτω των προσδοκιών με ένα ξεκάθαρο σφάλμα ή με δύο και περισσότερα σημαντικά σφάλματα. Ο Γιάχος ξεπέρασε οριακά την κλίμακα 6,00-6,90 που είναι η τελευταία!

Σύμφωνα με ίδιες πηγές τα δύο πιο σοβαρά λάθη που έκανε ο συγκεκριμένος διαιτητής στην αναμέτρηση ήταν ότι δεν καταλόγισε το πέναλτι του Ρικάρντο Κόστα στον Σεμπά στο 35' και ότι δεν απέβαλε τον Βίτορ πέντε λεπτά νωρίτερα όταν πάτησε τον πεσμένο στον αγωνιστικό χώρο Ντουρμπάζ.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι τι θα κάνει η ΚΕΔ με τον Γιάχο. Άλλοι διαιτητές έμειναν για αρκετό καιρό εκτός δράσης έχοντας βαθμολογηθεί με 7,40 για σοβαρά λάθη σε παιχνίδια που διηύθυναν.

Διαβάστε ακόμη...