H Zoλνόκι, η... ΠΑΟΚΑΡΑ και ο Μπουρούσης (;)

Από basketplus.gr: Mίνι αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ έκανε η επίσημη ιστοσελίδα της Ζολνόκι, κάνοντας αναφορά ακόμα και στην ίδρυση της Θεσσαλονίκης από τον Κάσσανδρο, στους Κύρριλο και Μεθόδιο και στον Ατατούρκ.
Πηγή: basketplus.gr
H Zoλνόκι, η... ΠΑΟΚΑΡΑ και ο Μπουρούσης (;)

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις περηφάνιες της πόλης» αναφέρει το άρθρο και συνεχίζει: «Τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο γίνοντια τα ντέρμπι με τον Άρη και πέρσι ο ΠΑΟΚ πήρε από τον αντίπαλο του την 3η θέση». Γίνεται αναφορά στα χρόνια που ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στην ελίτ-όπως γράφει το άρθρο-του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, ενώ στην αναφορά σε παίκτες γίνεται λόγος για τον Φασούλα που όπως γράφεται στο άρθρο, ήταν μέλος της θρυλικής τριπλέτας του Ελληνικού μπάσκετ με Γκάλη, Γιαννάκη, στον Μαυροκεφαλίδη, στον Πέτζα, στον... Κέβιν Λάνγκφορντ αλλά και στον Γιάννη Μπουρούση. Από προπονητές στον Ντούσαν Ίβκοβιτς...

Επίσης... Το άρθρο στέκεται σε δύο παίκτες που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ και πέρασαν από την Ουγγαρία, τον Κρις Μονρό και τον Ζόλταν Χόρβατ που σκοτώθηκε σε τροχαίο. «Όχι λόγω του Μπάλαμπαν-τον έχουν σε εκτίμηση στην Ουγγαρία-η φροντ λάιν είναι και φέτος δυνατή. Υπάρχουν ακόμα ο Βασιλειάδης, ο Τέπιτς, ο Δέδας, ο Μαργαρίτης και ο Χάτσερ που ήρθε πριν λίγες μέρες» αναφέρει το αφιέρωμα που τελειώνει με το «Παλατάκι», την μετακόμιση του 2000 και τους οπαδούς:

«Οι αετοί της Θεσσαλονίκης την άνοιξη του 2000 πέρασαν στο σπίτι του ΠΑΟΚ, την Αρένα που μπορεί να φιλοξενήσει 8.250 θεατές επίσημα. Δεν είναι ασυνήθιστο για την Ελλάδα η φανατική παρουσία των οπαδών και αυτών που τραγουδούν... ΠΑΟΚΑΡΑ και το τραγούδι δονεί τους τοίχους του γηπέδου».

Διαβάστε ακόμη...