«Θέλουμε ξεμάτιασμα!»

Aπό gazzetta.gr: Η χρονιά δεν ξεκίνησε με το δεξί για τον ΠΑΟΚ, μία ο τραυματισμός του Αλέξη Αλβανού, δύο του Άκη Κυπραίου που χάνει όλη τη χρονιά, η ήττα από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα και το χαμένο δίποντο από τον Πανελλήνιο προβλημάτισαν άπαντες.
Πηγή: gazzetta.gr
«Θέλουμε ξεμάτιασμα!»

Παραταύτα, η ομάδα του Δικεφάλου δεν το έβαλε κάτω και επέστρεψε δριμμύτερη στην 4η αγωνιστική της Handball Premier κόντρα στον Αρχέλαο.

Η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη επικράτησε 31-36 εκτός έδρας της ομάδας της Κατερίνης, κάνοντας επανεκκίνηση στις καλές εμφανίσεις.

«Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι, είναι το δεύτερο παιχνίδι που δεν είμαστε καλοί. Στο προηγούμενο με τον Πανελλήνιο χάσαμε δύο βαθμούς. Έως τη διακοπή απομένουν δύο παιχνίδια με πολύ δυνατότερους αντιπάλους σε σχέση με τον Πανελλήνιο και τον Αρχέλαο και πρέπει να τα κερδίσουμε.

Η χρονιά έχει ξεκινήσει με την απουσία του Κεσίδη, λέμε να βρούμε ένα σχήμα να καλύψουμε το κενό και στο πρώτο ματς βγαίνει εκτός ο Αλβανός, πάνω που πάμε να δούμε που θα στηθεί η ομάδα για να ξεπεραστεί κι αυτό, τραυματίζεται ο Κυπραίος. Σίγουρα δεν θα συνεχίσουμε έτσι. Ευτυχώς παρά τις ατυχίες η ομάδα θέλω να πιστεύω ότι προσαρμόζεται σιγά-σιγά στις παρούσες συνθήκες και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τα δύο παιχνίδια έως τη διακοπή. Με όλες αυτές τις ατυχίες τι να πω, θέλουμε ξεμάτιασμα!»

Διαβάστε ακόμη...