Η τρελοπαρέα του Σπλιτ και ο ΠΑΟΚ…

Από gazzetta.gr: Οι Κροάτες εμφανίζονται βέβαιοι για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Στίπε Πλετίκοσα, την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ δεν μπαίνουν στη διαδικασία να ανοίξουν από τώρα το κεφάλαιο «μεταγραφές Ιανουαρίου»...
Πηγή: gazzetta.gr
Η τρελοπαρέα του Σπλιτ και ο ΠΑΟΚ…

Ο «νάμπερ ουάν» της εθνικής Κροατίας, με 111 συμμετοχές, ψάχνει τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του και οι συμπατριώτες του θεωρούν ότι η καλή σχέση με τον Ιγκόρ Τούντορ θα τον στείλει στη Θεσσαλονίκη.

Παιδιά του Σπλιτ και οι δύο ουδέποτε έκρυψαν την σχέση φιλίας, που «γεννήθηκε» στα χρόνια (1995-1998) της συνύπαρξης τους στη Χάιντουκ Σπλιτ και «μεγάλωσε» στην εθνική Κροατίας, που ήταν μαζί από το 1999 μέχρι την στιγμή που ο Τούντορ αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα το 2006.

Και δεν είναι μόνο οι δυο τους. Στην... παρέα είναι και ο Ιβάν Λέκο, ο στενός συνεργάτης του Τούντορ στον ΠΑΟΚ, που υπήρξε συμπαίκτης κι αυτός με τον Πλετίκοσα, φουντώνοντας τις φήμες και αυξάνοντας κατά πολύ τις πιθανότητες τα σενάρια να γίνουν πράξη σε λίγους μήνες.

Βαδίζοντας από τα 36 στα 37, ο γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου 1979, Στίπε Πλετίκοσα, αγωνίστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια στην ΦΚ Ροστόφ. Για καλή του τύχη από τον προεδρικό θώκο της ομάδας έχει περάσει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ακόμη και σήμερα χρηματοδοτεί, όποτε το έχει ανάγκη, την ομάδα της πόλης του και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα...

Διαβάστε ακόμη...