Κεκλεισμένων των θυρών Ηρακλής – ΠΑΟΚ;

Από paokweb.gr: Ορατός είναι ο κίνδυνος της διεξαγωγής του αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ, κεκλεισμένων των θυρών!
Πηγή: paokweb.gr
Κεκλεισμένων των θυρών Ηρακλής – ΠΑΟΚ;

Η νέα κλήση των «κυανόλευκων» σε απολογία, την Παρασκευή (9/10), θέτει σε πρώτο πλάνο το ζήτημα της διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα, χωρίς φιλάθλους. Αυτό, διότι η ΠΑΕ Ηρακλής έχει χαρακτηριστεί, δυο φορές, υπότροπη για άναμμα πυρσών, στις αναμετρήσεις με Λεβαδειακό, Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα.

Έτσι, σε περίπτωση, που καταδικαστεί και τρίτη φορά, τότε αυτόματα θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για τον αμέσως επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος, δηλαδή αυτόν κόντρα στον «Δικέφαλο».

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει τον απαραίτητο χρόνο, ώστε να εφαρμοσθεί η συγκεκριμένη ποινή, οπότε η κατ" αρχήν συμφωνία των δύο ΠΑΕ για ανταλλαγή φιλάθλων στα μεταξύ τους παιχνίδια, μπορεί να πάει στράφι...

Όπως είναι φυσικό, η απόφαση αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο από το «Γηραιό», που αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ως μεγίστης σημασίας για το σύλλογο, όσο φυσικά κι από τους «ασπρόμαυρους», που θέλουν να... κατακλύσουν, για μια ακόμη φορά, το Καυτανζόγλειο.

Διαβάστε ακόμη...