Αν σε ευχαριστεί το άδειο Παλατάκι, μπορείς να απέχεις και φέτος…

Από paokweb.gr: Μία ακόμη χρονιά ξεκινά αύριο για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ...
Πηγή: paokweb.gr
Αν σε ευχαριστεί το άδειο Παλατάκι, μπορείς να απέχεις και φέτος…

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου υποδέχεται τον ΑΓΟ Ρεθύμνοy για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο PAOK Sports Arena και άπαντες στον ΠΑΟΚ παραδέχονται, ότι η παρουσία σε έναν τελικό είναι ο μεγάλος στόχος.

Αυτό που αναμένουμε με αγωνία είναι εάν -αυτή τη φορά- ο κόσμος θα «αγκαλιάσει» τη νέα προπάθεια που γίνεται και φέτος με τον Μπάνε Πρέλεβιτς στο τιμόνι της ομάδας, κάτι που δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ τα τελευταία τέσσερα χρόνια...

Η επιστροφή Βασιλειάδη σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ, η οποία σύντομα -ίσως και όχι τόσο σύντομα- μπορεί να συνοδευτεί από την είσοδο στα διοικητικά της ΚΑΕ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, κάτι που μπορεί να αλλάξει τελείως τις ισορροπίες στο ελληνικό μπάσκετ.

Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή τα προβλήματα είναι πολλά, ενώ ΑΕΚ και Άρης δείχνουν να ξεκινούν πιο μπορστά (θεωρητικά τουλάχιστον) με τον ΠΑΟΚ να ποντάρει πολλά στον κόουτς Μαρκόπουλο και το «δεμένο» σύνολο που πάντα «χτίζει» και το οποίο παλεύει με «νύχια και με δόντια» κάθε παιχνίδι κι απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Το μεγάλο ζητούμενο είναι η στήριξη του κόσμου. Έχουμε βαρεθεί να παρακάλαμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί στο ιδιόκτητο γήπεδο της ομάδας στην Πυλαία και στο κάτω – κάτω δεν το έχει και ανάγκη. Ας σκεφτεί ο καθένας μας ξεχωριστά τις ευθύνες του κι αν μας αρέσει η εικόνα με τις άδεις κερκίδες...

Αν μας αρέσει ως ΠΑΟΚ αυτό, ας αφήσουμε το Παλατάκι άδειο ξανά!

Διαβάστε ακόμη...