Ο ΟΤΕ TV και τα επεισόδια της Τούμπας

Από sdna.gr: Την ώρα που συνέβαιναν τα επεισόδια στην Τούμπα οι κάμερες του OTE – TV παρέμειναν στραμμένες στο χορτάρι, όπως ακριβώς είναι η οδηγία της UEFA. Το διευκρινίζω επειδή κάμποσοι διαμαρτυρήθηκαν για τη συγκεκριμένη επιλογή του καναλιού.
Πηγή: sdna.gr
Ο ΟΤΕ TV και τα επεισόδια της Τούμπας

Η οποία όμως δεν αποτελεί επιλογή του καναλιού τελικά, αλλά επιλογή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Προκειμένου να προστατέψει το προϊόν της, η UEFA έχει αποφασίσει να μη δείχνει ποτέ επεισόδια ή άλλα έκτροπα, διότι θεωρεί ότι το σημαντικό είναι μόνο το ποδόσφαιρο και η καφρίλα δεν δικαιούται τηλεοπτικά πλάνα.

Υπάρχει μια λογική σε αυτό, η Nova την εφαρμόζει και στο ελληνικό πρωτάθλημα, ταυτόχρονα όμως υπάρχει και υποκρισία. Όταν δεν δείχνεις τα επεισόδια, αυτό δεν σημαίνει ότι τα εξαφανίζεις κιόλας. Τη δυνατότητα του κοινού να ενημερωθεί εξαφανίζεις. Και δεν ξέρω, αν περισσότερο από προστασία του προϊόντος, εδώ μιλάμε για προστασία του θεαθήναι.

Σε κάθε περίπτωση, η μετάδοση του ΟΤΕ – TV ήταν αρκετά καλή, με ένα μικρό πρόβλημα στα ριπλέι (υπήρξαν καλές φάσεις που δεν τις είδαμε ποτέ σε επανάληψη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όπως η λόμπα του Μπερμπάτοφ). Πολύ καλός επίσης και ο Μιχάλης Τσόχος στην περιγραφή, με την ατάκα του όταν μπήκε το γκολ του Μακ, «τώρα θα δούμε πόσο γερά είναι τα θεμέλια της Τούμπας», να «γράφει» εξαιρετικά.

Κώστας Κεφαλογιάννης

Διαβάστε ακόμη...