"Καλύτερη ψυχολογία ο ΠΑΟΚ"

Από paokrevolution.net: Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, ο Γιώτης Σταματόπουλος από την Γερμανία αναφέρθηκε και στην σημερινή αναμέτρηση της Τούμπας:
Πηγή: paokrevolution.net
"Καλύτερη ψυχολογία ο ΠΑΟΚ"

Έχει δώσει πάρα πολλά παιχνίδια, αφού φέτος μπήκε από νωρίς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού έχει δώσει πολλά προκριματικά. Κατάφερε όμως στην τελική ευθεία να φτάσει σε αυτή τη διοργάνωση, έγινε μία νέα αρχή με καινούργιους παίκτες. Έχουν δώσει πολλά παιχνίδια και παίζουν με αρκετό ροτέισον. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει ένα καλό σύνολο στον αγωνιστικό χώρο.

Στο ρόστερ της Ντόρτμουντ είναι αρκετοί διεθνείς και έχουν δείξει θετικά δείγματα γραφής, όπως ο Χόφμαν, ο Κάστρο και άλλοι. Υπάρχουν παίκτες και στο κέντρο της άμυνας, όπως ο Σωκράτης και ο Χούμελς, είναι ένα από τα καλύτερα δίδυμα στη Γερμανία και ο Σούμποτιτς είναι εξίσου καλός. Υπάρχουν πολλές λύσεις στη Μπορούσια και δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Υπάρχει αυτή η δυσκολία για την Ντόρτμουντ, αφού έχει να δώσει δύο εκτός έδρας παιχνίδια και το έχουμε ζήσει και εμείς στον Πανιώνιο όταν παίζαμε στους ομίλους. Η περισσότερη κούραση είναι τα ταξίδια και όχι τα παιχνίδια. Οι πιο πολύ παίκτες προτιμούν να δώσουν τέτοια παιχνίδια και να μην κάνουν προπόνηση.Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν αυτές οι δύο σκέψεις. Είναι πάρα πολύ θετικό να υπάρχει τέτοια κλήρωση για την ομάδα, να έρθει η Ντόρτμουντ στην Τούμπα και ο κόσμος θέλει τέτοιου είδους αγώνες. Θα γεμίσει η Τούμπα και οποιαδήποτε χρονιά, με οποιεσδήποτε συνθήκες υπήρχαν μπορεί η ομάδα να ανταγωνιστεί κάθε αντίπαλο. Έχουν δώσει πολλά ωραία ματς στην Ευρώπη, θυμάμαι τους αγώνες στην Κωνσταντινούπολη, την Άρσεναλ στο Χάιμπουρι.

Μέσα και έξω έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια και το σημαντικό είναι ότι το πρώτο παιχνίδι θα το δώσει στην Τούμπα, η οποία είναι μία από τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη. Ο κόσμος θα δώσει ώθηση στην ομάδα και τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ είναι θετικά το τελευταίο διάστημα. Από την πλευρά της, η Ντόρτμουντ είχε δύο ισοπαλίες και ήταν απογοητευτικές για εκείνη, η μία με την ομάδα που είναι φαβορί να υποβιβαστεί. Ελπίζω να το εκμεταλλευτεί αυτό το στοιχείο ο ΠΑΟΚ, αφού έχει καλύτερη ψυχολογία από την Ντόρτμουντ».

Διαβάστε ακόμη...