Δεν χωράνε ακόμη μαζί

Από thessports.gr: Από το Περιστέρι ο Ιγκόρ Τούντορ κατέστησε σαφές ότι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα ξεκινήσει αύριο το βράδυ στην ενδεκάδα.
Πηγή: thessports.gr
Δεν χωράνε ακόμη μαζί

Το μόνο που δεν είχε πει, είναι ποιος θα κάνει στην... άκρη για να ξεκινήσει ο Βούλγαρος σέντερ φορ και χθες έγινε σαφές ότι αυτός που θα την πληρώσει, θα είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης!

O 26χρονος αρχηγός του ΠΑΟΚ θα μείνει αύριο στον πάγκο, αφού στα μέχρι τώρα παιχνίδια, ο Τούντορ έδειξε πως δεν πιστεύει ακόμη στο δίδυμο Μπερμπάτοφ – Αθανασιάδη, απεναντίας, πιστεύει πολύ στον Μακ, τον οποίο από ακραίο, έκανε πλέον φορ.

Ο Μπερμπάτοφ έχει παίξει ως τώρα τέσσερις φορές ως αλλαγή, και τις δύο πήρε της θέση του Αθανασιάδη, λίγο πριν το 60′, στη Βέροια, στο Μπακού.

Στα άλλα δύο παιχνίδια, με ΑΕΚ και Ατρόμητο, ο Βούλγαρος πήρε τη θέση του Κωνσταντινίδη στο 59′, αλλά στο Περιστέρι, ο Κλάους βγήκε από το παιχνίδι στο 65′. Ουσιαστικά, οι δυο τους έπαιξαν μαζί μόνο για μισή ώρα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Τούντορ λέει στους συνεργάτες του ότι θα έρθει κι η ώρα που οι δύο φορ του θα παίξουν μαζί στην επίθεση, αλλά μάλλον αυτή η ώρα, ακόμη δεν ήρθε.

Ο Κλάους δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, είχε τον τραυματισμό στην προετοιμασία κι άργησε να επιστρέψει, έκανε 4 συμμετοχές με 2 γκολ, αλλά συνήθως βρίσκεται μακριά από την περιοχή.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ φαίνεται να ποντάρει αυτή την εποχή περισσότερο στον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος τον έχει κερδίσει με την ταχύτητά του και την ικανότητά του να βγαίνει εύκολα σε θέση βολής στην περιοχή. Μπορεί ο Σλοβάκος πολλές φορές να αστοχεί, αλλά αυτό δεν ανησυχεί και τόσο τον Τούντορ, που πιστεύει ότι έτσι όπως παίζει, είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα (περισσότερα) γκολ. Μέχρι τώρα, πάντως, δεν έχει πετύχει και λίγα, αφού ο Μακ είναι πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 8 γκολ σε 12 επίσημα παιχνίδια.

Ο 24χρονος Σλοβάκος ήρθε στον ΠΑΟΚ πέρσι ως αριστερός εξτρέμ, αλλά αυτό για τον Τούντορ είναι... παρελθόν.

"Ο Μακ είναι στράικερ" είναι η άποψη του Κροάτη, που όσο ο Μακ είναι σε καλή κατάσταση, θα τον χρησιμοποιεί σαν σέντερ φορ. Εκεί θα παίξει και αύριο, με τον Μπερμπάτοφ λίγο πιο πίσω...

O ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ με τους Όλσεν – Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλα – Κωνσταντινίδη, Σάμπο, Τζιόλη, Κάτσε, Ροντρίγκεζ – Μακ, Αθανασιάδη.

Πηγή : Livesport

Διαβάστε ακόμη...