«Έχει κι αυτή αδυναμίες»

Από thessports.gr: Για το αυριανό παιχνίδι με την Ντόρτμουντ μίλησε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει παίξει στην Μπουντεσλίγκα, έχει αντιμετωπίσει μια φορά την Μπορούσια Ντόρτμουντ και έχει μια άποψη γι' αυτήν....
Πηγή: thessports.gr
«Έχει κι αυτή αδυναμίες»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζαβέλλας :

Για την προσέγγιση του αγώνα : "Από την αρχή της χρονιάς, ξεκινήσαμε μια δουλειά, δε νομίζω ότι αλλάζουν πράγματα σε τρεις μέρες. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, αλλά θα μείνουμε πιστοί σ΄ αυτά που δουλεύουμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτά, που μπορούμε".

Για τον στόχο στο παιχνίδι : "Θα θέλαμε τους τρεις βαθμούς, ειδικά μετά την ισοπαλία στην Καμπάλα. Το σημαντικό είναι να παρουσιάσουμε ότι παρουσιάζουμε τελευταία. Να χαρούμε το παιχνίδι, να είμαστε έτοιμοι"

Για το ότι έχει παίξει στην Μπουντεσλίγκα : "Εχω αντιμετωπίσει την Μπορούσια. Είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν θα καταφέρουμε κάτι, αν δεν έχουμε συγκέντρωση. Μπορούμε να πάρουμε κάτι, το πιστεύω. Υπάρχουν κάποια προβλήματα σ΄ αυτή την ομάδα, θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει".

Για τις απουσίες της Μπορούσια : "Είναι πολύ μεγάλο το ρόστερ της, το ότι λείπουν πέντε είναι καλό, αλλά υπάρχουν κι άλλοι καλοί. Το σημαντικό είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς στο παιχνίδι. Έχει αδυναμίες η Ντόρτμουντ και θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε εκεί".

Για το αν είναι κίνητρο γι΄ αυτόν και η Εθνική : "Αν δεν ήταν, τι θα ήταν κίνητρο; Με λυπεί αυτό που βλέπουμε τελευταία. Είμαστε υπεύθυνοι όλοι. Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί. Προσπαθώ να κάνω σωστά τη δουλειά μου, να βελτιώνομαι, με έχει βοηθήσει πολύ ο προπονητής και η δουλειά που κάνουμε".

Διαβάστε ακόμη...