Χιλιόμετρα κάναμε πάλι με το PAOK FanZone

Λέμε πως αυτό που έχει σημασία είναι το ταξίδι κι όχι ο προορισμός.
Πηγή: paokfc.gr
Χιλιόμετρα κάναμε πάλι με το PAOK FanZone

Σε ό,τι αφορά στο ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ, ισχύει το αντίστροφο. Ολά γίνονται για να βρεθείτε στην Τούμπα. Και το My FanZone υπάρχει για να σας βοηθά να φτάνετε πιο εύκολο και πιο οικονομικά στον προορισμό σας. Όπως βοήθησε δυο φίλους από τον Έβρο.

Η διαδρομή τους ξεκίνησε από το ακριτικό χωριό Ορμένιο του νομού Έβρου, μέσω της πλατφόρμας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αφού πραγματοποίησαν μία στάση στην Αλεξανδρούπολη για να μεγαλώσουν την παρέα, είδαν από κοντά την ομάδα τους να πραγματοποιεί μεγάλη ανατροπή και να επικρατεί της ΑΕΚ μέσα στην καυτή Τούμπα. Ο ένας μάλιστα έφυγε και με δώρο μία φανέλα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , καθώς ήταν ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης για τους δημιουργούς διαδρομών του PAOK FanZone.

Πολλές εκπλήξεις, δώρα και διαγωνισμοί περιμένουν τους χρήστες της εφαρμογής στα επικείμενα παιχνίδια με Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό. Μείνετε συντονισμένοι....

Τι είναι το PAOK FanZone;

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ και τη νέα πλατφόρμα του FanZone! Ο ΠΑΟΚ προσφέροντας νέα κίνητρα προς τους φίλους του είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που χρησιμοποιεί σε αποκλειστικότητα στη χώρα την υπηρεσία του FanZone!

H συγκεκριμένη υπηρεσία επιτρέπει στους φίλους του ΠΑΟΚ να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία ενός αγώνα, αλλά κυρίως κάνοντας το ταξίδι τους προς το γήπεδο πιο οικονομικό, πιο οικολογικό, πιο απολαυστικό αποφεύγοντας το άγχος του μποτιλιαρίσματος και του πάρκινγκ!

Mε τη νέα πλατφόρμα, δεν θα ταξιδέψετε ποτέ μόνοι! Μπείτε στο FanZone και δείτε ποιοι σκοπεύουν να έρθουν στους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ. Προσκαλέστε τους φίλους σας και τους γείτονές σας, και ζήστε από κοινού την εμπειρία του ταξιδιού εκμεταλλευόμενοι τις παροχές και τις διευκολύνσεις!

Μειώστε άμεσα το κόστος του ταξιδιού! Πλέον με το FanZone το ταξίδι προς το γήπεδο μπορεί να γίνει πιο οικονομικό, ενώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ειδικές προσφορές που θα υπάρξουν για ξενοδοχεία, φαγητό στη διαδρομή και φυσικά για αθλητικά προϊόντα.

Συνδεθείτε στο FanZone και απολαύστε μαζί το ταξίδι του ΠΑΟΚ προς την κορυφή!

«Εμείς μαζί για μια ζωή» γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από τα 90 λεπτά ενός αγώνα...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...