Διαιτησίες για κλάματα!

Από onsports.gr: Σοβαρά διαιτητικά λάθη που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τόσο την ΕΠΟ όσο και την ΚΕΔ για τις επιλογές τους, έγιναν την 5η αγωνιστική
Πηγή: onsports.gr
Διαιτησίες για κλάματα!

Τρεις διαιτητές που ανέβηκαν κατηγορία και σφυρίζουν πλέον στην Super League άφησαν εκτεθειμένους την ΕΠΟ και την ΚΕΔ με τις αποφάσεις ή την έλλειψη γνώσης στους κανονισμούς.

Για την ακρίβεια:

α) στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα ο ρέφερι Παπαδόπουλος δεν απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Φινμπόγκασον για μαρκάρισμα με τις τάπες στον Βελλίδη.

β) στο Πανιώνιος-Πανθρακικός συνέβη το εξής εξωπραγματικό ο διαιτητής Καραντώνης δεν αντέδρασε καν στην υπόδειξη οφσάιντ από το βοηθό του, παρά το γεγονός ότι ο επιθετικός δέχτηκε την μπάλα από γύρισμα αμυντικού!

γ) στο Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης υπήρξε καθαρή ανατροπή παίκτη των Βοιωτών όμως ο ρέφερι Τζήλος δεν έδειξε την άσπρη βούλα.

Απίστευτο σκηνικό έγινε και στο Περιστέρι, όπου ο διαιτητής Καλογερόπουλος, δεν απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Κυβρακίδη που του μιλούσε με απαξιωτικό τρόπο -τον έπιασε μέχρι και η κάμερα- στη φάση που δόθηκε το έμμεσο στον ΠΑΟΚ.

Για το τελευταίο περιστατικό ο κριτής του Ref Calling, Ηρακλής Τσίκινης σχολίασε «πως ανέχονται οι διαιτητές να τους μιλούν απαξιωτικά και να μη δείχνουν κόκκινη κάρτα».

Διαβάστε ακόμη...