Βαλτοί οι παίκτες του ΠΑΣ για να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Ο Γιάννης Αυλακιώτης με τη βοήθεια του έμπειρου Κώστα Νικολακόπουλου, αποκαλύπτει το σχέδιο του ΠΑΟΚ να στείλει αποδεκατισμένο τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Τούμπας.
Πηγή: sdna.gr
Βαλτοί οι παίκτες του ΠΑΣ για να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ

Πληροφορούμαι, φίλοι μου, από έγκυρες ολυμπιακές πηγές (από έναν φίλο του Γαβαθιώτη που δούλευαν μαζί σε ένα άλλο σάιτ) ότι ο πρόεδρος των επιτυχιών, Ευάγγελος Μαρινάκης, θα αποδεχόταν την πρόταση Σαββίδη και θα πήγαινε στην Τούμπα να παρακολουθήσουν μαζί το ματς, αλλά δεν μπορεί λόγω αντικειμενικών δυσκολιών.

Την ίδια μέρα έχει προγραμματίσει να δώσει την περίφημη συνέντευξη Τύπου που 'χει τάξει από πέρυσι, με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για όλους και για όλα. Αν ολοκληρωθεί νωρίς και δεν πάει για κάνα μοχίτο μετά σαν τον Εσιέν, μπορεί και να περάσει.

Είναι και το άλλο που τον εμποδίζει βέβαια. Ο πρόεδρος ενοχλήθηκε πολύ όταν πληροφορήθηκε το ΠΑΟΚτζήδικο σχέδιο εξόντωσης του Ολυμπιακού. Ήταν τόσο καλά οργανωμένο που δεν το κατάλαβε κανείς εκτός από τον ντετέκτιβ Μονκ σε θέματα δολοπλοκιών, Κώστα Νικολακόπουλο.

Ο Κώστας με δυο πύρινα άρθρα στο sport-fm και στο Gazzetta, έβαλε τους κατεργάρηδες στον πάγκο τους: «Ένα παιχνίδι το χθεσινό, στο οποίο ο ΠΑΣ μπήκε μέσα και "μάσαγε σίδερα"». Να τα λέμε αυτά. Μάσαγε σίδερα και έφτυνε και τα κουκούτσια ο ΠΑΣ. Μην κοιτάτε που έφαγε πέντε στο τέλος. Αυτό ήταν μέρος του σχεδίου για να κοιμίσει τον Ολυμπιακό, να τον βρει μπόσικο και να τον εξολοθρεύσει. Φοβού τους ΠΑΣιανούς και πεντάρα φέροντας:

«Προσέξαμε, πάντως, μεταξύ άλλων, ότι ο Τζημόπουλος έκανε ένα άγριο τάκλιν μόλις στο 5' πάνω στον Ντουρμάζ, χωρίς να πάρει την κίτρινη που 100% άξιζε. Ο Λίλα έπεσε όλως τυχαίως με τις δύο σκάρες του πάνω στο Μαζουάκου, μετά από φάουλ που του έκανε ο Μαζουάκου. Ο Στρούνα κτύπησε εκτός φάσης τον Ντουρμάζ, χωρίς καν να παρατηρηθεί, ενώ έπρεπε να αποβληθεί, από τον άπειρο διαιτητή, που προφανώς "μάσησε" από τα προ του αγώνα δημοσιεύματα, για τη διαιτησία του στο...φοβερού ενδιαφέροντος Φωστήρας - Ολυμπιακός για το...Κύπελλο». Ξεχνιέται τέτοιο παιχνίδι;

Είναι αυτό που ο Αλέξης Σπυρόπουλος είχε πει ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι το οποίο δεν ήταν. Ενώ όλη η Ελλάδα είχε δει ότι ήταν πιο καθαρό και από εκείνο του Αλεξανδρή στην Καβάλα. Όλοι το είπαν. Και ο Σάββας και ο Ανδρέας ο Λοβέρδος και ο Δημήτρης ο Σιόβας (το αφιέρωσε και στον φανταστικό πρόεδρο).

Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας όμως. Γιατί μη νομίζετε ότι όλα αυτά τα δρεπάνια του ΠΑΣ τυχαία βάραγαν στην καρωτίδα. Ο Νικολακόπουλος αποκαλύπτει το σχέδιο τους:

«Ο Ακόστα πήγε κι αρπάχτηκε με τον Σαλίνο, με συνέπεια να πάρουν κι οι δύο κίτρινες. Πόσο εύκολο ήταν να τσιμπήσει κάποιος εκ των Ντουρμάζ, Μαζουάκου, Σαλίνο στις προκλητικές συμπεριφορές των Λίλα, Στρούνα κι Ακόστα, να έπαιρνε μία κόκκινη, με συνέπεια να χάσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα; Ψιλά γράμματα, ε;». Ε όχι και ψιλά γράμματα! Ούτε οι δυνάμεις του ISIS δεν έχουν εκπονήσει τέτοιο σατανικό σχέδιο.

Έτρωγαν τα μπαλάκια σαν στραγάλια πίσω για να νομίζουν οι Ολυμπιακοί ότι είναι φίλοι τους και μόλις χαλάρωναν λίγο τους την έφερναν πισώπλατα. Βάραγαν στο ψαχνό για να τους προκαλέσουν, να ανταποδώσουν αυτοί για να βρει αφορμή να τους αποβάλει ο διαιτητής, που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία (αυτή είναι η υπόθεση της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο).

Η εξόντωση των παικτών του Ολυμπιακού ήταν το πρώτο μέρος του σχεδίου. Το δεύτερο ήταν να περάσει χαλαρά ο ΠΑΟΚ από το Περιστέρι. Και αυτό το εντόπισε το άγρυπνο μάτι της Μόρντορ και του Κώστα Νικολακόπουλου:

«Και τον Ατρόμητο τον πήρε με δύο στημένα σε φοβερές ολιγωρίες της άμυνας, του Λαζαρίδη στον Μπερμπάτοφ δύο φορές, του (πολύ κοντού για να φυλάει αντίπαλο στόπερ) Κιβρακίδη στον Τζαβέλλα και στο 2-1 με τον Μακ ολομόναχο σε κόρνερ στο 90'!!!». Τυχαίες οι ολιγωρίες στην άμυνα μήπως; Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Τέτοιες ασίστ δεν δίνει ούτε ο Μπέρτος.

Και δεν είναι μόνο οι περίεργες... ολιγωρίες των παικτών του Ατρόμητου. Είναι και η διαιτησία που τον πήγε σπρώχνοντας, όπως ο Γκουσγκούνης τις συμπρωταγωνίστριές του:

«Κι έχει και καλές διαιτησίες, τουλάχιστον από τους διεθνείς. Φαντάζομαι πως δεν έχει και... παράπονα ούτε από τον Σιδηρόπουλο την Τετάρτη, ούτε από τον Καλογερόπουλο απόψε. Απορώ απλά γιατί ο Αθηναίος δεν έδωσε το φάουλ υπέρ του Ατρόμητου κοντά στην περιοχή του ΠΑΟΚ στο 91'. Σα να φοβήθηκε μη του κάτσει καμία στραβή φάση και γίνει το 2-2». Έτσι ακριβώς.

Και ήταν και ένα πλάγιο άουτ σε καλή θέση που δεν έδωσε στο 89' υπέρ της ομάδας του Περιστερίου ο προκλητικός διαιτητής (και ένα ψιλοπεναλτάκι στον ΠΑΟΚ στο 9', αλλά αυτό δεν μετράει. Θα το έχανε ο Μακ). Θα έβγαινε να κάνει δηλώσεις και να τον ξεσκεπάσει ο Σάββας, αλλά δυστυχώς έπρεπε να τις κάνει το Σάββατο. Τότε είχε πρεμιέρα η Αννίτα με τα παρατράγουδά της στο «Ε».

Διαβάστε ακόμη...