Τί συμβαίνει με Τσακίρη;

Aπό paokweb.gr: Σημαντικά αμυντικά κενά εμφάνισε ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Handball Premier και μοιραία γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ στην Αθήνα.
Πηγή: paokweb.gr
Τί συμβαίνει με Τσακίρη;

Σε αυτά σημαντικό ρόλο έπαιξε η απουσία του Δημήτρη Τσακίρη, που σε συνδυασμό με τον τραυματία Κεσίδη, αποτελούν τους δύο καλύτερους, αυτή τη στιγμή, Έλληνες αμυντικούς. Κι αν η απουσία του δεύτερου είναι δικαιολογημένη κι ανυπέρβλητη, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Τσακίρη...

Τί ισχύει, όμως, στην περίπτωση του έμπειρου αθλητή; Ο Δημήτρης Τσακίρης αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες του «Δικεφάλου» σε κάθε σεζόν. Πρόκειται για ένα παιδί του συλλόγου, ΠΑΟΚτσής κι ο ιδιος, μα πάνω απ΄όλα πολύ σημαντικός παίκτης, που δίνει πάντα το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων του.

Φέτος, δεν ανήκει στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ κι οι λόγοι είναι οικονομικοί. Η προσφορά του «Δικεφάλου» μπορεί να ήταν αυξημένη σε σχέση με τις περσινές του απολαβές, ωστόσο απέχει από τις απαιτήσεις του Τσακίρη. Εκεί έγκειται και η διαφωνία τους, που τον κρατά μακριά από την ενεργό δράση.

Ο Έλληνας εξτρέμ αυτή τη στιγμή, μπορεί να έχει αφοσιωθεί στις νέες του επιχειρηματικές δραστηριότητες, ωστόσο δεν είναι απίθανο οι δύο πλευρές να τα βρουν, μέσα στη σεζόν, κι ο Τσακίρης να φορέσει και πάλι την «ασπρόμαυρη» φανέλα!

Διαβάστε ακόμη...