Έντονη δυσφορία για Καλογερόπουλο

Δικαιολογημένα έχει προκαλέσει ανησυχία στους επιτελείς του ΠΑΟΚ απο το μεσημέρι της Πέμπτης, ο ορισμός του Καλογερόπουλου απο τον σύνδεσμο της Αθήνας, στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Πηγή: metrosport.gr
Έντονη δυσφορία για Καλογερόπουλο

Ο συγκεκριμένος διαιτητής την περσινή σεζόν αλλά και την προπερσινή, είχε αφήσει το στίγμα του, αδικώντας τον ΠΑΟΚ σε αγώνες που είχε οριστεί να τον διευθύνει. Το κακό ειναι πως εκτός απο τον Καλογερόπουλο και οι επόπτες, ο Αλεξέας και ο Γεωργαράκος θεωρούνται «παιδιά του συστήματος» και αυτό αυξάνει την δυσφορία των επιτελών της ΠΑΕ. Δημόσια δεν έχει εκφραστεί κάποιος απο τους εκπροσώπους του Δικεφάλου για τον ορισμό της αγίας τριάδας» όμως «οφ δε ρέκορντ» επισημαίνουν πως και οι τρεις έχουν δείξει αρνητικά δείγματα γραφής σε αγώνες του ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που θα κάνουν οι επιτελείς της ΠΑΕ, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, ειναι να πείσουν τους παίκτες να παραμείνουν ανεπηρέαστοι κατά την διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα, εφόσον διαπιστώσουν πως ο Καλογερόπουλος και οι συνεργάτες του, επιχειρήσουν με τις αποφάσεις τους να αλλοιώσουν την εικόνα του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα απο τους «πονηρούς» ορισμούς. πρέπει να κάνει το παιχνίδι του για να κερδίσει τον Ατρόμητο.

Διαβάστε ακόμη...