Ο Σορλέν, η τρέλα του για ΠΑΟΚ κι ο Μπερμπάτοφ!

Από paokweb.gr: Για την μεταγραφή του γνώριμού του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, αλλά και για την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε ο πρώην παίκτης του «Δικεφάλου», Ολιβιέ Σορλέν.
Πηγή: paokweb.gr
Ο Σορλέν, η τρέλα του για ΠΑΟΚ κι ο Μπερμπάτοφ!

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Metrosport»:

Για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ: «Θα ήθελα να παραμείνω, αν ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα θα έμενα για πάντα. Όντως θυμάστε, μετά την πολύ μεγάλη πρόκριση επί της Φενέρ, αποφάσισα, εξαιτίας και ορισμένων οικογενειακών υποχρεώσεων, να φύγουμε από την Ελλάδα. Πάντως, δεν σας κρύβω πως δεν μπορώ να ξεχάσω όλες τις όμορφες στιγμές με τον ΠΑΟΚ. Την πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ όταν βγάλαμε εκτός τον Ολυμπιακό, την πολύ μεγάλη προσπάθεια με τον Αγιαξ και τον άδικο αποκλεισμό μας με δύο ισοπαλίες. Την πρόκριση επί της Φενέρ»

Για την μεταγραφή του Μπερμπάτοφ: «Το διάβασα, το έμαθα και χάρηκα πάρα πολύ για τον ΠΑΟΚ και τον Μπερμπάτοφ. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που αγάπησα πολύ αλλά και πήρα πολύ αγάπη. Αυτό δεν το ξεχνώ. Ό,τι κι αν πω για τον Μπερμπάτοφ θα είναι πολύ λίγο. Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης, παγκόσμιας ακτινοβολίας. Στο γαλλικό πρωτάθλημα παίξαμε ως αντίπαλοι σε τρία παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα στο ένα από αυτό, είχε σκοράρει».

Διαβάστε ακόμη...