«Αγρίεψε» ο Αρτίκο!

Από inpaok.com: Ο Πάολο Αρτίκο «αγρίεψε» τις τελευταίες ημέρες, όχι φυσικά από μόνος του, αλλά έπειτα από συνεννόηση με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ.
Πηγή: inpaok.com
«Αγρίεψε» ο Αρτίκο!

Η προετοιμασία για την σχολική χρονιά 2015/16 άρχισε στα PAOK FC Official Store και PAOK FC City Store.

Οι προπονήσεις των παικτών του Δικεφάλου τις τελευταίες ημέρες είχαν ιδιαίτερη ένταση, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» να φεύγουν... ξεθεωμένοι από τη Νέα Μεσημβρία.

Το τιμ του ΠΑΟΚ πάτησε «γκάζι» την Κυριακή, 14/9, και οι ρυθμοί κατά την διάρκεια των ασκήσεων ήταν συνεχώς στα «κόκκινα».

Ο Ίγκορ Τούντορ, όπως είναι γνωστό από την καλοκαιρινή προετοιμασία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην φυσική κατάσταση και θέλει η ομάδα του να έχει περισσότερες ανάσες από τους αντιπάλους, κατά την διάρκεια των αγώνων.

Μάλιστα, ενόψει του παιχνιδιού με την Καμπάλα, (την Πέμπτη 17/9), υπήρξε ακόμα μία έντονη προπόνηση, (την Δευτέρα 14/9), με τον Αρτίκο να «βγάζει το λάδι» των παικτών των «ασπρόμαυρων».

Πάντως, οι ρυθμοί σιγά-σιγά θα πέσουν, έτσι ώστε η ομάδα του ΠΑΟΚ να είναι έτοιμη και ξεκούραστη για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν.

Διαβάστε ακόμη...