Στο ψυγείο, αλλά γιατί;

Από thessports.gr: Νωρίς – νωρίς άρχισαν τα... πανηγύρια στην Σούπερ Λίγκα.
Πηγή: thessports.gr
Στο ψυγείο, αλλά γιατί;

Μετά το χθεσινό παιχνίδι Ολυμπιακός – Πλατανιάς, άρχισε να κυκλοφορεί ότι ο διαιτητής, Χάρης Καλογερόπουλος, κι ο πρώτος βοηθός, Βασίλης Καμπούρης, θα μπουν στο "ψυγείο" για τη χθεσινή διαιτησία στο Καραϊσκάκη, όπως γράφει το dikisports.

Δεν διευκρινίζεται ο λόγος, αλλά οι... ύποπτες φάσεις είναι δύο, μία για τον καθένα.

Στην πρώτη φάση του αγώνα, πριν συμπληρωθούν 30 δευτερόλεπτα, ο Χάρης Καλογερόπουλος καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Πλατανιά. Φυσικά είναι μαρς – πέναλτι, αλλά πως το δίνεις, με 0-0 στο Καραϊσκάκη; Βέβαια, ο Καλογερόπουλος έδειξε μόνο κίτρινη, και όχι κόκκινη στον Ντα Κόστα, μια και ο επιθετικός του Πλατανιά, εφόσον περάσει, είναι σε προφανή θέση για γκολ, αλλά ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας!

Για τον βοηθό Καμπούρη, η... ύποπτη φάση είναι στο 89′, όταν ακυρώνει ΣΩΣΤΑ γκολ του Καμπιάσο, ως οφσάιντ, με σκορ 3-1. Ο Αργεντίνος στο ξεκίνημα της φάσης δεν είναι οφσάιντ, αλλά από την ώρα που παρεμβάλεται άλλος παίκτης του Ολυμπιακού στην πορεία της μπάλας, τον βγάζει οφσάιντ.

Λογικά, στους ίδιους θα εξηγηθεί για ποιο λόγο θα μείνουν λίγο έξω να ξεκουραστούν.

Για τον Χάρη Καλογερόπουλος (διαιτητής του αγώνα Κυπέλλου, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, με την αποβολή του Στοχ) είναι λίγο άδικο, γιατί όποτε έπαιξε αγώνες του Ολυμπιακού, μόνο ο αντίπαλος είχε παράπονα.

Διαβάστε ακόμη...