Το PAOK FanZone σε πάει Τούμπα

Aπό paokfc.gr: Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει και πάλι η ομάδα μετά την διακοπή για τις διεθνείς υποχρεώσεις και το πρόγραμμα που ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο αναμένεται...φωτιά.
Πηγή: paokfc.gr
Το PAOK FanZone σε πάει Τούμπα

Ακολουθήστε τον Δικέφαλο με... όχημα το FanZone, την πρωτοποριακή πλατφόρμα που σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε το ταξίδι σας για το γήπεδο οικονομικό, οικολογικό και διασκεδαστικό. Το FanZone με ανανεωμένη εικόνα και βελτιωμένες υπηρεσίες συνεχίζει να προσφέρει και σας κάνει δώρο ένα εισιτήριο διαρκείας στην Θύρα 4 της Τούμπας.

Τι είναι το PAOK FanZone

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ και τη νέα πλατφόρμα του FanZone! Ο ΠΑΟΚ προσφέροντας νέα κίνητρα προς τους φίλους του είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που χρησιμοποιεί σε αποκλειστικότητα στη χώρα την υπηρεσία του FanZone!

H συγκεκριμένη υπηρεσία επιτρέπει στους φίλους του ΠΑΟΚ να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία ενός αγώνα, αλλά κυρίως κάνοντας το ταξίδι τους προς το γήπεδο πιο οικονομικό, πιο οικολογικό, πιο απολαυστικό αποφεύγοντας το άγχος του μποτιλιαρίσματος και του πάρκινγκ!

Mε τη νέα πλατφόρμα, δεν θα ταξιδέψετε ποτέ μόνοι! Μπείτε στο FanZone και δείτε ποιοι σκοπεύουν να έρθουν στους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ. Προσκαλέστε τους φίλους σας και τους γείτονές σας, και ζήστε από κοινού την εμπειρία του ταξιδιού εκμεταλλευόμενοι τις παροχές και τις διευκολύνσεις!

Μειώστε άμεσα το κόστος του ταξιδιού! Πλέον με το FanZone το ταξίδι προς το γήπεδο μπορεί να γίνει πιο οικονομικό, ενώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ειδικές προσφορές που θα υπάρξουν για ξενοδοχεία, φαγητό στη διαδρομή και φυσικά για αθλητικά προϊόντα.

Μεγάλος διαγωνισμός για ένα εισιτήριο διαρκείας

Ο PAOK FanZone σε συνεργασία με το Facebook Page της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε στέλνουν στην Τούμπα. Ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις εδώ και μπες στην κλήρωση για ένα εισιτήριο διαρκείας στην Θύρα 4 της Τούμπας. Ο διαγωνισμός θα βρίσκεται σε ισχύ από τις 11.09 μέχρι και τις 15.09 και θα αφορά όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες της πρωτοποριακής πλατφόρμας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...