Camp, scouting και επισκέψεις στα προπονητικά κέντρα του ΠΑΟΚ

Από paokfc.gr: Αρχίζει επισήμως για τη νέα σεζόν η καταγραφή .χιλιομέτρων για τους scouters και τους προπονητές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ταξιδεύουν στις περιοχές όπου εδρεύουν τα προπονητικά κέντρα του Δικεφάλου, προκειμένου να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους με τους υπεύθυνους των εκάστοτε κέντρων.
Πηγή: paokfc.gr
Camp, scouting και επισκέψεις στα προπονητικά κέντρα του ΠΑΟΚ

Πρώτη στάση η Αθήνα και οι εγκαταστάσεις του Athens Cosmos Club στον Κολωνό το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου. Ο scouter Κώστας Μαλιούφας και οι προπονητές Νίκος Νικολαϊδης και Αντώνης Κρινίτσας θα βρεθούν στην Αθήνα για να κάνουν προπονήσεις, αλλά και scouting φυσικά.

Στις 17.09 θα πραγματοποιηθεί camp επιλογών στην Κατερίνη, στην Ακαδημία Γιώτσα για παιδιά γεννημένα το 2003, το 2004 και το 2005 και στην Ακαδημία 2006 για παιδιά που γεννήθηκαν το 2006, το 2007 και το 2008.

Ακολουθεί στις 24.09 camp επιλογών στην Κοζάνη και τη Φλώρινα και τέλος στις 27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου ο υπεύθυνος scouting των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Αβραμίδης και ο συνεργάτης του Κώστας Μαλιούφας θα βρεθούν στη Ρόδο, προκειμένου να παραστούν στην επίσημη έναρξη για τη νέα σεζόν του προπονητικού κέντρου στο νησί των ιπποτών.

Διαβάστε ακόμη...