Η περίπτωση Φλάαρ κι η εναλλακτική Ραΐκοβιτς

Από pamesports.gr: Αύριο ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες, από τον ΠΑΟΚ εξακολουθούσαν έως αργά χθες το βράδυ και υποστήριζαν πως οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο υπήρξαν ορισμένα ονόματα παικτών που απασχόλησαν τον Φράνκ Άρνεσεν.
Πηγή: pamesports.gr
Η περίπτωση Φλάαρ κι η εναλλακτική Ραΐκοβιτς

Ο Δανός επέστρεψε από χθες στην Θεσσαλονίκη και είχε επαφές με τους επιτελείς της ομάδας. Συμφωνα με πληροφορίες του pamesports τις τελευταίες ημέρες ο Άρνεσεν συζητούσε αναλυτικά με τον 30χρονο Ολλανδό κεντρικό αμυντικό Ρον Φλάαρ που είναι ελεύθερος. Ο Φλάαρ την περσινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε στην Άστον Βίλα, όμως το καλοκαίρι και παρά τις επαφές που είχε με διάφορες ομάδες δεν βρήκε ποδοσφαιρική στέγη. Ο Άρνεσεν "ξεψάχνισε" την περίπτωση του 30χρονου Ολλανδού στόπερ που έχει υψηλό κασέ. Σύμφωνα με πληροφορίες το deal δεν έγινε καθώς ο Φλάαρ ζήτησε περισσότερα χρήματα από όσα είχε αποφασίσει να του προσφέρει ο Αρνεσεν για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα από τον ΠΑΟΚ επιβεβαίωναν έστω και ανεπίσημα, πως πράγματι ο Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς αποτέλεσε μία εναλλακτική λύση για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Το θέμα χειριζόταν ο Άρνεσεν. Όμως, το θέμα δεν προχώρησε καθώς ο Τούντορ έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες που πλαισιώνουν την αμυντική διάταξη του ΠΑΟΚ και τελικώς αποφάσισε μαζί με τον Άρνεσεν, να μην προχωρήσουν σε αυτή την συνεργασία με τον "Ράικο" που φαινόταν σχεδόν σίγουρη, μέχρι και πριν από λίγες ημέρες. Ο ΠΑΟΚ κατά συνέπεια και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι εκπρόσωποί του δεν θα προχωρήσει σε άλλη απόκτηση παίκτη, ενώ επιβεβαιώνει πως έγιναν συζητήσεις με ξένους παίκτες για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Διαβάστε ακόμη...