Στην Γενεύη με... άλλους 159

Από paokrevolution.net: Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο Ιάκωβος Αγγελίδης έκανε ταξίδι "ινκόγκνιτο" στο εξωτερικό. Για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κόσμου που θα ήθελε μια ακόμη μεταγραφή.
Πηγή: paokrevolution.net
Στην Γενεύη με... άλλους 159

Το αστείο της υπόθεσης με αυτό το... ινκόγκνιτο ταξίδι του Αγγελίδη είναι ότι εκτός από τον ίδιο το ήξεραν άλλοι 159! Όσοι δηλαδή ήταν οι εκπρόσωποι των ομάδων που συμμετείχαν στη Γενεύη στην γενική συνέλευσης της ECA (European Club Association).

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά - με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως τακτικό της μέλος- έδωσε το «παρών» στην ετήσια γενική συνέλευση με ατζέντα πολλά και σημαντικά θέματα που αφορούν την Ένωση Ευρωπαϊκών Σωματείων. Όπως και στην αντίστοιχη περσινή γενική συνέλευση έτσι και σε αυτή, οι σύνεδροι συζήτησαν θέματα μάρκετινγκ και επικοινωνίας των Συλλόγων, θέματα διοίκησης και οικονομικών του ECA, ενώ υπήρξε και ενημέρωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα των ερευνών από τα τμήματα της ΟΥΕΦΑ σχετικά με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ανάμεσα στα άλλα είχαμε την επανεκλογή στο προεδρείο της ECA του Ρουμενίγκε που στον σύντομο χαιρετισμό σημείωσε: «Μπροστά μας έχουμε σπουδαίες προκλήσεις. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η φωνή των συλλόγων να παραμένει δυνατή και να συνεχίσει να ακούγεται. Με την υποστήριξη όλων των συλλόγων-μελών έχουμε πετύχει σημαντικά πράγματα από το 2008 όπου λειτουργεί ο συνεταιρισμός και πλέον ενωμένοι θέλουμε να πετύχουμε και άλλες προκλήσεις». Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον ο αριθμός των ομάδων που είναι μέλη του οργανισμού έχει ανέλθει στις 160 και σε ότι αφορά την Ελλάδα, από σήμερα νέο μέλος είναι και ο Αστέρας Τρίπολης.

Διαβάστε ακόμη...