Τζιόλης vs Ρατς

Aπό inpaok.com: Άλλο ένα παιχνίδι χωρίς ουσιαστικό στόχο έχει να δώσει απόψε η Εθνική ομάδα που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρουμανία (21.45) για τα προκριματικά του Euro 2016. Εκεί θα τεθούν ως αντίπαλοι ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Ράζβαν Ρατς καθώς προορίζονται ως βασικοί από τους προπονητές τους.
Πηγή: inpaok.com
Τζιόλης vs Ρατς

O Κώστας Τσάνας θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 με τον Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιός μπακ θα είναι ο Λουκάς Βύντρα και αριστερός ο Χοσέ Χολέμπας. Ο αρχηγός της Εθνικής, Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα είναι ο ένας από τους δύο στόπερ, ενώ ο παρτενέρ του θα επιλεγεί ανάμεσα στον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Κώστα Μανωλά.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, λογικά θα διατηρήσει τη θέση του ο Αλέξανδρος Τζιόλης (υπάρχει και η επιλογή του Ταχτσίδη). Ο Ανδρέας Σάμαρης θα βρίσκεται στους έντεκα που θα ξεκινήσουν το ματς και η τριάδα θα κλείσει με την παρουσία του Παναγιώτη Κονέ σε έναν πιο δημιουργικό ρόλο.

Στην επιθετική γραμμή, ο Γιάννης Φετφατζίδης θα πάρει φανέλα βασικού και θα αγωνιστεί στη θέση του δεξιού εξτρέμ. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι θα μείνουν στον πάγκο αυτή τη φορά ο Χρήστος Αραβίδης και ο Νίκος Καρέλης. Αριστερά θα μεταφερθεί ο Κώστας Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης, θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με τους Ταταρουσάνου (τερματοφύλακας), Παπ, Κίρικες, Γκριγκόρε, Ρατς (αμυντικοί), Πίντιλι, Σανμαρτεάν, Πρεπελίτα (στα χαφ), Τόρζε, Μαξίμ και Κέσερου (στην επίθεση).

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ από τη Λευκορωσία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαλιούτιν και Μασλιάνκο και τέταρτο τον Τζουκ.

Διαβάστε ακόμη...