«Θέλει πίστωση χρόνου ο ΠΑΟΚ»

Ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων δήλωσε:
Πηγή: arenafm.gr
«Θέλει πίστωση χρόνου ο ΠΑΟΚ»

Για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες Λώλα: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε παίκτες, να τους διδάξουμε το ποδόσφαιρο. Για μένα η πρόσκληση από τον κύριο Λώλα ήταν πρόκληση. Να ασχοληθώ δηλαδή με τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Είχα εισηγηθεί να πάει εκεί ο ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις επί Καραγεωργίου. Δεν υπάρχουν τέτοιες εγκαταστάσεις, απίστευτα ιδανικές ακόμα και για τους Άγγλους, της Άρσεναλ.

Θέλουμε να φτιάξουμε μια πρότυπη ακαδημία, να ξεφύγουμε από τα συνήθη, με έξτρα προπονήσεις, να επιλέξουμε παιδάκια για να τους μάθουμε το ποδόσφαιρο.

Έχω τους καλύτερους προπονητές-εκπαιδευτές. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για έναν γονιό να προτιμήσει την ακαδημία αυτή για το παιδί του.»

Για τον Μπερμπάτοφ: «Η εικόνα της ομάδας από τα δυο ματς πρωταθλήματος έδειξε ένα σκηνικό από ομάδες που θα κάνουν άμυνα στο μισό γήπεδο. Δε θα έχει χώρο ο ΠΑΟΚ. Σε ένα τέτοιο χώρο θέλεις και τους κατάλληλους παίκτες.

Ο Μπερμπάτοφ, έδειξε τις τρομερές δυνατότητές του σε μεγάλα πρωταθλήματα. Πέρα από τον πάταγο και τον ενθουσιασμό, αν είναι υγιής, μπορεί να δώσει πολλές λύσεις.

Το μάρκετινκ είναι μια άλλη ιστορία. Εγώ το βλέπω αγωνιστικά. Δεν υπήρχε ο παίκτης να κάνει τις φάσεις γκολ.»

Για τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ: «Δεν μπορεί να χτίσεις μια ομάδα σε 5-6 μήνες. Είμαστε κάπως πιεστικοί στον ΠΑΟΚ. Θέλει πίστωση χρόνου μια ομάδα που χτίζεται από την αρχή με νέο προπονητή, που προσεγγίζει διαφορετικά τον τρόπο παιχνιδιού ανάλογα με όσα έχει ζήσει στην Ιταλία.»

Διαβάστε ακόμη...