Προπονητής στο «Πατριαρχείο» ο πατέρας του Πέλκα

Από metrosport.gr: Είναι ένα θέμα, ομολογουμένως διαφορετικό και για αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε να το αναδείξουμε στο σημερινό ρεπορτάζ στην «Μ» και στο metrosport.gr
Πηγή: metrosport.gr
Προπονητής στο «Πατριαρχείο» ο πατέρας του Πέλκα

Ο Δημήτρης Πέλκας πρωταγωνιστεί στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν και αισθάνεται πλέον σαν το σπίτι του καθώς είχε υπογράψει πρόσφατα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο νεαρός άσος με τις ελπιδοφόρες εμφανίσεις του αναμένεται να είναι πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ και αυτό επιδιώκει. Δικαιολογημένα, για την πορεία του Δημήτρη, αισθάνονται υπερήφανοι οι γονείς του. Οι άνθρωποι που του έδωσαν τα εφόδια για να ακολουθήσει αυτόν τον δύσκολο δρόμο, στο ποδόσφαιρο και να ανέβει σε υψηλό επίπεδο.

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό και το αποκαλύπτουμε σήμερα στην «Μ», είναι πως ο πατέρας του νεαρού άσου του ΠΑΟΚ, ο Πρόδρομος Πέλκας, ανέλαβε προπονητής στην ομάδα του ΠΑΟΚ Πατριαρχείου. Μάλιστα η «Μ» παραθέτει και φωτορεπορτάζ από την πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ομάδας του ΠΑΟΚ Πατριαρχείου που έγινε πριν από λίγες ημέρες. Και οι «πέτρες» γνωρίζουν πως στα Γιαννιτσά αλλά και ευρύτερα στον νομό Πέλλας, ο ΠΑΟΚ συγκεντρώνει υψηλότατα ποσοστά αποδοχής. Ποσοστά, που θα ζήλευαν ακόμη και τα πολιτικά κόμματα που διεκδικούν σε λίγες ημέρες τις ψήφους των ελλήνων πολιτών.

Ο Πρόδρομος Πέλκας, πατέρας του Δημήτρη, αποδέχθηκε την πρόταση – πρόσκληση του Χρήστου Παρασκευά και του Μάκη Κασίδη, δύο εκ των ιδρυτών του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ το Πατριαρχείο και φυσικά της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ Πατριαρχείου. Και το έκανε με πολύ μεγάλη χαρά, γιατί όπως αναφέρει στο στενό του περιβάλλον: «Ο ΠΑΟΚ είναι τρόπος ζωής για όλους μας και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Εδώ στα Γιαννιτσά, αισθανόμαστε σαν Βάσκοι».

Δικαιολογημένα λοιπόν, όπως καμαρώνει για την πρόοδο του Δημήτρη, ο πατέρας του Πρόδρομος, είναι βέβαιο πως και ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ, καμαρώνει τον πατέρα του για την επιμονή και το πείσμα του να συμμετέχει ενεργά στο ποδόσφαιρο.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Πρόδρομος Πέλκας ξεκίνησε από μικρή ηλικία να παίζει ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος στην ομάδα του Πενταπλατάνου. Ήταν παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και παράλληλα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και την φροντίδα της οικογένειάς του, έβρισκε χρόνο και τον αφιέρωνε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μόνο τυχαίο λοιπόν, δεν είναι το γεγονός, πως ο Δημήτρης ακολούθησε πιστά τα βήματά του και με την επιμονή του εξελίχθηκε και έφθασε στο σημείο να είναι βασικός στέλεχος στην επαγγελματική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Η «Μ» επικοινώνησε με τον Πρόδρομο Πέλκα, καθώς είχαμε την πληροφορία για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, στην ομάδα του Πατριαρχείου. Του ζητήσαμε να μας κάνει μία δήλωση για το γεγονός, όμως μας ανέφερε ευγενικά πως δεν επιθυμεί να κάνει την παραμικρή τοποθέτηση. Ο ίδιος δέχθηκε και ανέλαβε την ομάδα του ΠΑΟΚ Πατριαρχείου, εξαιτίας της παθολογικής αγάπης του για τον ΠΑΟΚ. Μία αγάπη, που μετέδωσε και στον Δημήτρη.

Οσο για την ομάδα του Πατριαρχείου, οι εκπρόσωποί τους περιμένουν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου για να μάθουν εάν τελικά ο ΠΑΟΚ Πατριαρχείου θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας, κάτι που αποτελεί και την βασική επιδίωξη των εκπροσώπων της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...