Πιο "ζεστός" ο Μαυροειδής για ΠΑΟΚ, ουσιαστική επαφή

Από basketplus.gr: Θα γίνει η έκπληξη και ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει κανέναν Αμερικανό φέτος στο ρόστερ του; Μπορεί.
Πηγή: basketplus.gr
Πιο "ζεστός" ο Μαυροειδής για ΠΑΟΚ, ουσιαστική επαφή

Αν προχωρήσει το θέμα Μαυροειδή τότε όλα τελειώνουν, το ρόστερ σε πρώτη φάση (από την στιγμή που υπάρχουν ανοικτές τρεις θέσεις ξένων) ολοκληρώνεται και η στροφή θα είναι μεγάλη σε σχέση με την περσινή σεζόν, όταν στο "Παλατάκι" έπαιξαν 5 Αμερικανοί.

Τι άλλαξε όμως και ο Έλληνας σέντερ φαίνεται να το ξανασκέφτεται και να πλησιάζει στον ΠΑΟΚ; Με πρωτοβουλία του εκπροσώπου του έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής επαφή με στέλεχος του αγωνιστικού. Συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας πάντα με τις προυποθέσεις που θέτει ο ΠΑΟΚ στο οικονομικό. Και με την λογική ότι εφ' όσον ο Μαυροειδής φέτος δεν μπορεί να βρει τα χρήματα που θέλει και παράλληλα επιθυμεί να παίξει σε καλό επίπεδο, ο ΠΑΟΚ του προσφέρει το κατάλληλο αγωνιστικό περιβάλλον, ώστε του χρόνου να ζητήσει και να βρει περισσότερα από αυτά που ήθελε φέτος.

Ο Μαρκόπουλος, οι Βασιλειάδης, Χαραλαμπίδης, το Γιούροκαπ, το brand name του ΠΑΟΚ και το γενικότερο μπασκετικό περιβάλλον στην ομάδα μπορεί να εγυηθούν για αυτό. Αυτά μεταφέρθηκαν στον ατζέντη του παίκτη που δεν αποκλείεται ακόμα και μέχρι σήμερα να απαντήσει (θετικά) στον ΠΑΟΚ. Έτσι η ομάδα θα έχει προσθέσει έναν Έλληνα παίκτη με δεδομένα προσόντα και με άνεση στο ινσάιντ γκέιμ που θέλει ο Μαρκόπουλος και δεν είχε πέρσι με τον Βον, παρά μόνο με τα "ηρωικά" του Λάνγκφορντ.

Στον "Παλατάκι" νιώθουν πλέον οτι ο Μαυροειδής κοιτά "ζεστά" το θέμα ΠΑΟΚ, αν και φαίνεται οτι ο παίκτης μπορεί να αποφασίσει να περιμένει λίγο ακόμα για μια καλή οικονομικά πρόταση από το εξωτερικό ή και από την Ελλάδα.

Πηγή: Arena Press

Διαβάστε ακόμη...