Ο Ραΐκοβιτς επιμένει, ο ΠΑΟΚ... ψάχνεται

Από sentragoal.gr: Πριν από οκτώ εβδομάδες ο Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς φαινόταν πως θα άνοιγε την πόρτα της εισόδου στην Τούμπα, στην εποχή Αρνεσεν, και τώρα το όνομά του ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο, σε μια προσπάθεια να γίνει εκείνος που μπαίνοντας θα κλείσει την πόρτα της πρώτης μεταγραφικής περιόδου υπό τον Δανό αθλητικό διευθυντή.
Πηγή: sentragoal.gr
Ο Ραΐκοβιτς επιμένει, ο ΠΑΟΚ... ψάχνεται

Ο 27χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός απασχόλησε έντονα τον ΠΑΟΚ για περίπου δυο εβδομάδες, όταν και ο εκπρόσωπός του Ντέγιαν Βουκαντίνοβιτς είχε μετατραπεί και σε εκπρόσωπο Τύπου και μιλούσε για συμφωνία ανάμεσα στον πελάτη του και τον ΠΑΟΚ, η οποία δεν ήρθε ποτέ.

Ολο αυτό το διάστημα ο Σέρβος αμυντικός δεν βρήκε τη στέγη που θα ήθελε, ενώ ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην απόκτηση του Στέλιου Μαλεζά. Λίγες ημέρες πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, σήμανε συναγερμός για το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, λόγω της διάθεσης του εκπροσώπου τού Ρικάρντο Κόστα να συναντηθεί με τον πρόεδρο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, σε διάστημα όπου είχε ενταθεί η φημολογία για πρόθεση του ΠΑΟΚ να προτείνει στον Πορτογάλο μείωση αποδοχών.

Τελικά, ούτε το ραντεβού έγινε ούτε κάποια μείωση. Χθες το πρωί, δημοσίευμα σερβικής ιστοσελίδας ανέφερε πως ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς θα είναι ο ΠΑΟΚ, κάτι που το στήριζε στην αρνητική τροπή που πήραν οι συζητήσεις τού κεντρικού αμυντικού με τους ανθρώπους της Παρτιζάν. Από το μεσημέρι της Τρίτης ο Φρανκ Αρνεσεν έχει φύγει από τη Θεσσαλονίκη και από εκείνη τη στιγμή χειρίζεται τις μεταγραφικές υποθέσεις του Δικεφάλου από την πατρίδα του. Υπάρχουν ενδείξεις πως το θέμα του κεντρικού αμυντικού παραμένει ανοικτό, με τον ΠΑΟΚ να σκέφτεται την προσθήκη ενός ακόμα παίκτη στα μετόπισθεν, που θα έρθει να συμπληρώσει την υπάρχουσα πεντάδα, που αποτελείται από τους Κόστα, Βίτορ, Μαλεζά, Τζαβέλλα, Σκόνδρα.

Το σίγουρο είναι πως στο οικονομικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση ισχύος απέναντι στον Ραΐκοβιτς, που κινδυνεύει να μείνει ανενεργός μέχρι τον Ιανουάριο, και παράλληλα θα προσθέσει έναν παίκτη-παιδί του Φρανκ Αρνεσεν, σε περίπτωση που αποκτήσει τον Σέρβο.

ΧΟΡΗΓΙΑ
Δεν θέλει αποκλειστικότητα

Η νέα πρόταση του ΟΠΑΠ στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, που έπεσε στο τραπέζι κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού, δεν βρίσκει σύμφωνο τον ΠΑΟΚ. Μπορεί ο ΟΠΑΠ να βελτίωσε τη προσφορά του, όμως η ένσταση των ασπρόμαυρων αφορά την αποκλειστικότητα που υπάρχει ως όρος στην πρόταση του ΟΠΑΠ όσον αφορά στη διαφήμιση στο μπροστά μέρος της φανέλας των ομάδων. Στον ΠΑΟΚ λένε «ναι» μόνο σε περίπτωση που θα έχουν το δικαίωμα να έχουν διαφορετικό χορηγό στη φανέλα. Για να «περάσει» από το ΔΣ της Λίγκας μια πρόταση θα πρέπει να ψηφιστεί από τις 12 εκ. των 16 ομάδων και μένει να φανεί αν θα υπάρχουν άλλες ομάδες που θα συνταχθούν με την άποψη του ΠΑΟΚ.


Η πρόταση της stoiximan

Στα χέρια της λίγκας υπάρχει και η πρόταση της εταιρείας stoiximan. Η συγκεκριμένη πρόταση είναι χαμηλότερη από αυτή του ΟΠΑΠ, όμως δίνει το ελεύθερο στις ομάδες να διαπραγματευτούν χορηγία για το μπροστά μέρος της φανέλας τους. Η πρόταση της stoiximan λήγει τη Δευτέρα, κάτι που μειώνει τις πιθανότητες να προχωρήσει.

Στα σκαριά συμφωνία με Sportingbet
Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, εκπρόσωποι της εταιρείας Sportingbet βρέθηκαν στην Τούμπα και συζήτησαν το ενδεχόμενο χορηγίας προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θέλοντας μάλιστα να διαφημιστούν και στο μπροστά μέρος της ασπρόμαυρης φανέλας. Η συγκεκριμένη πρόταση αγγίζει -σύμφωνα με πληροφορίες- τα δύο εκατ. ευρώ, όμως δεν θα μπορεί να ολοκληρωθεί (σε αυτό το οικονομικό μέγεθος) αν περάσει από τη Λίγκα η πρόταση του ΟΠΑΠ μαζί με τον όρο της αποκλειστικότητας. Το ιδανικό για τους ανθρώπους του Δικεφάλου είναι να έχουν τόσο τη χορηγία του ΟΠΑΠ από την κεντρική διαχείριση και παράλληλα αυτήν της Sportingbet στη φανέλα τους.

Διαβάστε ακόμη...