Εντατικές επαφές Αρνεσεν για στόπερ

Από sport24.gr: Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Αρνεσεν, φουλάρει για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού μετά από εντολή του Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: sport24.gr
Εντατικές επαφές Αρνεσεν για στόπερ

Η απουσία του Φρανκ Αρνεσεν από την παρουσίαση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μπορεί να προκάλεσε αίσθηση και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επίσημα να τοποθετήθηκε λέγοντας ότι δεν μπορούσε να είναι παρών γιατί είχε ανηλλειμένες υποχρεώσεις ως σχολιαστής στους αγώνες της Εθνικής Δανίας και η φυσική του παρουσία δεν ήταν απαραίτητη, ωστόσο, φαίνεται ότι ο λόγος που τον ανάγκασε να λείπει ήταν άλλος.

Οι πληροφορίες μας λενε ότι έχει εντατικοποιήσει τις επαφές του για απόκτηση στόπερ μετά από εντολή Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κρατήσει μυστικότητα, ενώ θυμίζουμε ότι η περίπτωση που βρίσκεται δυνατά στο προσκήνιο είναι του Σλόμπονταν Ραϊκοβιτς, ο ατζέντης του οποίου, Ντέγιαν Βουκαντίνοβιτς, έχει παραδεχθεί ότι ο 26χρονος Σέρβος έχει πρόταση από τον Δικέφαλο και το σκέφτεται.

Επαφές με εκπροσώπους στοιχηματικής

Στο, μεταξύ οι επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχαν συνάντηση με εκπροσώπους της στοιχηματικής εταιρείας Sportingbet για χορηγία στη φανέλα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος ψάχνει ένα ποσό γύρω στα 2 εκ. ευρώ για να συμφωνήσει.

Διαβάστε ακόμη...