Τσίπριαν Μαρικά : Εδώ παπάς, εκεί παπάς…

Από thessports.gr: Χθες κυκλοφόρησε ότι ο ΠΑΟΚ δέχτηκε πρόταση ανταλλαγής του Φακούντο Περέιρα με τον Τσίπριαν Μαρικά, που παίζει στην Κόνιασπορ της Τουρκίας, για να λύσει έτσι το πρόβλημα που έχει προκύψει στην επίθεσή του...
Πηγή: thessports.gr
Τσίπριαν Μαρικά : Εδώ παπάς, εκεί παπάς…

Ο 30χρονος Ρουμάνος, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει απασχολήσει άλλες δύο φορές.
Τη μια το καλοκαίρι του 2013, με Στέφενς, όταν ήταν να φύγει από τη Σάλκε και τελικά πήγε στην ισπανική Χετάφε, και την άλλη πέρσι το καλοκαίρι, όταν ήταν να φύγει από την Χετάφε και τελικά πήγε στην Κόνιασπορ.
Τι δόση αλήθειας έχει το σενάριο που κυκλοφόρησε χθες;
Στο μυαλό του Άρνεσεν δεν μπορεί να είναι κανείς, ειδικά μία μέρα πριν τη λήξη των μεταγραφών, αλλά τίποτα δεν δείχνει ότι είναι ο Μαρικά ο παίκτης που ψάχνει ο ΠΑΟΚ.

Είναι 30 χρονών, ξεζουμισμένος και σχεδόν ένα κλικ πριν χαρακτηριστεί "βετεράνος". Η περσινή σεζόν του στην Κόνιασπορ ήταν... τραγική, γι΄ αυτό και οι Τούρκοι θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του.
Ο Ρουμάνος είχε μόλις 6 συμμετοχές με 1 γκολ στο πρωτάθλημα, αφού ήταν σχεδόν όλο το χρόνο τραυματίας. Το πρώτο εξάμηνο έμεινε έξω με πρόβλημα στον μηνίσκο, επανήλθε κι αντιμετώπισε μυϊκά προβλήματα και τον Μάρτιο τραυματίστηκε σε παιχνίδι με την Κασίμπασα κι έκανε εγχείριση στο γόνατο.
Ο Μαρικά προτάθηκε σ΄ αυτή τη μεταγραφική περίοδο στην ΑΕΚ με τους μάνατζέρ του να ζητούν συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου ευρώ το χρόνο!

Διαβάστε ακόμη...