Άμυνα ή Τοϊβόνεν;

Από inpaok.com: Χωρίς επίσημους τίτλους τέλους παραμένει το σήριαλ του Όλα Τοϊβόνεν ο οποίος φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα από τη Σάντερλαντ.
Πηγή: inpaok.com
Άμυνα ή Τοϊβόνεν;

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Ντικ Άντβοκαατ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν – επί θητείας του στην Αϊντχόβεν- με τον Σουηδό φορ, παρόλα αυτά χθες το βράδυ δεν είπε λέξη για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, στα πλαίσια της συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα Λιγκ Καπ με την Έξετερ. Αντίθετα, ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε ότι χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση στην άμυνα.

Η Σάντερλαντ επικράτησε χθες με 6-3 της Έξετερ (ομάδα της League 2) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι. Όπως ήταν φυσικό, ο Άντβοκαατ έμεινε ευχαριστημένος από το ενεργητικό των 6 γκολ (3 ο Ζερμαίν Ντεφόε) αλλά όχι από το παθητικό. Άλλωστε έχει δεχθεί 11 γκολ στα 4 πρώτα επίσημα ματς.

Επιβεβαίωσε μάλιστα ότι ψάχνει για μεταγραφές στην άμυνα, άσχετα αν θεωρητικά υπάρχουν κενά στο ρόστερ και στις άλλες γραμμές. Ο Ολλανδός τεχνικός σχολίασε επίσης για το φλερτ με τον Ντενάγιερ της Μάντσεστερ Σίτι, τον Ντε Γκούζμαν της Νάπολι, αλλά για τον Τοϊβόνεν... τσιμουδιά!

Διαβάστε ακόμη...