Τοϊβόνεν-Βολφσβίνκελ και Μποάκιε!

Από inpaok.com: Στις 8 Αυγούστου σας είχαμε αποκαλύψει το όνομα του Ρίκι φαν Βολφσβίνκελ για τον οποίο ο ΠΑΟΚ λίγες μέρες μετά επιβεβαίωσε ότι προτάθηκε αλλά ως εκεί.
Πηγή: inpaok.com
Τοϊβόνεν-Βολφσβίνκελ και Μποάκιε!

Η κίνηση της ΠΑΕ να μπει σε διαδικασία για πρώτη φορά να πάρει θέση, για δημοσίευμα που αφορούσε μεταγραφή, φυσικά και έγινε ώστε να μπορεί να διαπραγματευτεί, χωρίς το βάρος της δημοσιότητας που θα έπαιρνε ένα τέτοιο θέμα. Κι όμως ημέρες μετά, η πληροφορία για επαφή Δικεφάλου και παίκτη, επιβεβαιωνόταν από πολλές πλευρές, την στιγμή όμως που όλο το βάρος είχε πέσει στον Όλα Τοϊβονεν και παράλληλα έτρεχαν οι διαπραγματεύσεις για τον Μποάκιε!

Ο Φρανκ Άρνεσεν είχε συμφωνήσει από την προηγούμενη Τετάρτη με τον ποδοσφαιριστή και όλα έδειχναν ότι θα γινόταν το μεγάλο μπαμ από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Ωστόσο το εμπόδιο της Ρεν δεν μπορούσε να ξεπεραστεί αφού έπρεπε να υπάρξει μία σημαντική οικονομική υπέρβαση που όμως δεν έγινε.

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε την Δευτέρα από τον διάσημο ατζέντη του Σουηδού, Μίνο Ραϊόλα πως ο πελάτης του θα κλείσει στην Σάντερλαντ αφού η Ρεν είχε καλύτερη πρόταση από την Αγγλία. Την ίδια στιγμή πηγές από την Ολλανδία ανέφεραν χθες, ότι το οικονομικό παραμένει εμπόδιο και για τον Βολφσβίνκελ!

Οι Ολλανδοί κάνουν λόγο για πρόταση δανεισμού του ΠΑΟΚ στην Νόριτς, στην οποία ανήκει ο Βολφσβίνκελ, κάτι που ωστόσο φαίνεται πως δεν ικανοποιεί τους Άγγλους, παρόλο που ο παίκτης συμφωνεί στην μετακίνηση του στον Δικέφαλο και έχει πει «ναι» στον ετήσιο μισθό των 800.000 ευρώ.

Αντίθετα την δεδομένη στιγμή ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτηση του Ρίτσμοντ Μποάκιε. Για τον νεαρό σέντερ φορ της Αταλάντα, ο Δικέφαλος έχει καταθέσει πρόταση αγοράς, με τον Γκανέζο να προτιμάει τον Δικέφαλο από την Ρόντα, η οποία όμως επίσης διαπραγματεύεται με τους Ιταλούς.
.

Διαβάστε ακόμη...