«Ναι, έχουμε πρόταση από τον ΠΑΟΚ»!

Το SDNA επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή της Αταλάντα, Τζιοβάνι Σαρτόρι, ο οποίος επιβεβαίωσε απόλυτα τις πληροφορίες περί πρότασης του ΠΑΟΚ για τον Ρίτσμοντ Μποάκιε.
Πηγή: sdna.gr
«Ναι, έχουμε πρόταση από τον ΠΑΟΚ»!

Τα αγγλικά του κάτω του μετρίου, όμως ακόμα κι έτσι βγάζεις άκρη. Το SDNA επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή της Αταλάντα, Τζιοβάνι Σαρτόρι, ο οποίος επιβεβαίωσε απόλυτα τις επαφές με τον ΠΑΟΚ για τον Ρίτσμοντ Μποάκιε, αποκαλύπτοντας μάλιστα την ύπαρξη πρότασης.

- Υπάρχουν διάφορες πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται έντονα για τον Ρίτσμοντ Μποάκιε
«Ναι, φυσικά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ομάδες που έχουν κάνει πρόταση για τον Μποάκιε. Είναι ένας καλός παίκτης που ενδιαφέρει πολλά κλαμπ».

- Μπορείτε να γίνετε πιο σαφής;
«Υπάρχει ιδιωτικότητα σε αυτά. Δεν μπορώ να σου πω ονόματα. Μόνο ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Τουρκία, Ολλανδία, Ισπανία και Ολλανδία. Και φυσικά από τον ΠΑΟΚ.».

- Μπορείτε να δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες για την πρόταση του ΠΑΟΚ;
«Καλύτερα να ρωτήσετε για αυτό τον κύριο Άρνεσεν. Αυτός μπορεί να σας πει περισσότερα».

- Για να λέτε το όνομα του κυρίου Άρνεσεν και να τον γνωρίζετε ότι είναι στον ΠΑΟΚ, τότε πρέπει να έχετε επαφές και συζητήσεις...
«Ναι. Πολλά είπαμε. Πρέπει να κλείσω»!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ιταλία, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη καταθέσει πρόταση για δανεισμό του Μποάκιε (καλύπτοντας το 100% του συμβολαίου του) και περιμένει την απάντηση της Αταλάντα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν ο Δικέφαλος του Βορρά βάζει οψιόν αγοράς για την απόκτηση του 22χρονου Γκανέζου, φορ, ο οποίος είναι αυτή την στιγμή ο υπ' αριθμόν ένα στόχος για την γραμμή κρούσης.

Διαβάστε ακόμη...