Στη Σάντερλαντ ο Τοϊβόνεν

Από sdna.gr: Ο Σουηδός επιθετικός της Ρεν, ο οποίος απασχόλησε μεταγραφικά τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SDNA προτίμησε την Αγγλία και την Σάντερλαντ του Ντικ Άντβοκαατ. Για άλλο παίκτη κινούνται πια στον Δικέφαλο του Βορρά.
Πηγή: sdna.gr
Στη Σάντερλαντ ο Τοϊβόνεν

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πολιόρκησε με όποιο τρόπο μπορούσε τον Όλα Τοϊβόνεν, όμως όπως αποδείχθηκε δεν μπορούσε να συναγωνιστεί με τίποτα την λάμψη της Premier League. Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, o Σουηδός επιθετικός τα βρήκε σε όλα με την Σάντερλαντ πριν από λίγες ώρες και η μετακόμιση του στο νησί αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ώρες.

Μπορεί ο Φρανκ Άρνεσεν να είχε άμεση σχέση με τον Τοϊβόνεν από την εποχή της Αϊντχόφεν, όμως ο Σουηδός επιθετικός της Ρεν που προτίμησε να περιμένει για να ζυγίσει τις επιλογές του, επέλεξε την Premier League, όπου θα βρει τον παλιό του τεχνικό στην PSV, τον Ντικ Άντοβοκαατ που έψαχνε για ένα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Τοϊβόνεν για να φρεσκάρει την γραμμή κρούσης του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SDNA, η Ρεν τα βρήκε σε όλα στο οικονομικό με τις «μαύρες γάτες», που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν το παραμικρό οικονομικό πρόβλημα και ο παίκτης αναμένεται να ανακοινωθεί από τον αγγλικό σύλλογο.

Ένα άλλο ενδιαφέρον κομμάτι της υπόθεσης είναι πως ο τεχνικός διευθυντής της Σάντερλαντ, Λι Κόνγκερτον θεωρείται πνευματικό παιδί του Φρανκ Άρνεσεν, αφού ήταν το δεξί του χέρι στην Τσέλσι, αλλά συνεργάστηκαν μαζί και στο Αμβούργο!

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο ΠΑΟΚ αλλάζει γραμμή πλεύσης και θα πορευτεί πλέον για άλλον επιθετικό, αφού ο Φρανκ Άρνεσεν έχει αρκετές εναλλακτικές λύσεις στην ατζέντα του, που περιλαμβάνει αρκετές ποιοτικές λύσεις για να ενδυναμώσει την γραμμή κρούσης του.

Διαβάστε ακόμη...