Νέα κρούση ΠΑΟΚ για Μαυροειδή!

Aπό basketplus.gr: Ο αρχικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ διαφοροποιήθηκε για οικονομικούς κυρίως λόγους.
Πηγή: basketplus.gr
Νέα κρούση ΠΑΟΚ για Μαυροειδή!

Η ανανέωση με Κακαρούδη βγάζει από το κάδρο τον 2ο ξένο ψηλό και έτσι βασικός στόχος τώρα είναι ένας κλασικός σέντερ και ένας πόιντ γκαρντ, αμφότεροι εξ ΗΠΑ. Ο Τέλης Ζουρνατζίδης προσπάθησε να εξηγήσει αρχικά τι έγινε με τον Λάνγκφορντ:

"Η ομάδα ήθελε να τον κρατήσει με τα δικά της οικονομικά. Αυτός ήθελε περισσότερα χρήματα και τα βρήκε στη Γαλλία. Αν η ομάδα είχε βρει τον παίκτη που της ταίριαζε την 1η Αυγούστου, δεν θα περίμενε τον Κέβιν. Όσο δεν βρίσκαμε παίκτη η πρόταση ίσχυε" σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε για την διαφοροποίηση στη θέση σέντερ.

"Με τον Μάρκοβιτς και τον Μαργαρίτη είχαμε μία σιγουριά γιατί ο πρώτος είναι 2.08 και είναι... τεσσεράμισι. Μπορεί να παίξει στην ρακέτα. Δεν "καιγόμασταν". Θέλουμε πέντε ψηλούς, έχουμε τέσσερις και ψάχνουμε έναν παίκτη δυνατό ρακέτας, που θα μπορεί να παίξει με πλάτη και να γεμίζει τη ρακέτα. Δεν βιαζόμαστε, ο ΠΑΟΚ θα παίξει το παιχνίδι του, θα περιμένει μέχρι να κάνει αυτό που θέλει» σχολίασε ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, που το βράδυ τσεκάριζε με άλλους στην ομάδα, σέντερ από κολέγια.

Τα λεφτά είναι λίγα

Στο μεταξύ έγινε νέα κρούση για τον Μαυροειδή, αλλά η πρόταση φέρεται να ήταν πολύ μικρή. Δεν πλησιάζει καν τα 75-80 χιλιάδες ευρώ που θα ανέβαζαν τον διεθνή σέντερ στην Θεσσαλονίκη και θα τον έκαναν να πει όχι στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας (έχει πρόταση όπως λέγεται 150 χιλ. ευρώ) η στο Κατάρ (220 χιλ. δολάρια).

«BackUp» ο Νίκολα

Η ουσία είναι οτι ο ΠΑΟΚ θα έχει «backup» σέντερ τον Μάρκοβιτς που ήρθε για να καλύψει το «4» με τον Μαργαρίτη. Και αν κάνει ένα βήμα μπροστά ο Κώττας, θα υπάρχει και μια 3η επιλογή... Με αυτές τις συνθήκες ο βασικός σέντερ πρέπει να είναι αξίας. Όσο για τις Ελληνικές εναλλακτικές; Σύμφωνα με τον Ζουρνατζίδη η ομάδα δεν ασχολείται με τον Σκορδίλη γιατί θέλει κάτι διαφορετικό, ενώ ο teammanagerτου ΠΑΟΚ είπε για Μαυροειδή και Καββαδά.

"Ο Μαυροειδής είναι σε πρώτο επίπεδο, ξέρει τον κόουτς, έχει καλή σχέση με τον Νίκο Σταυρόπουλο, έχουμε συζητήσει και αν ήταν στα δικά μας οικονομικά δεδομένα, θα ήταν το ιδανικό. Ο Καββαδάς έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν μπορούμε να συζητάμε. Θα δούμε, αν μείνει ελεύθερος" σχολίασε, μόνο που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μπει στην Α1 και στο Γιούροκαπ με βασικό σέντερ τον Καββαδά των 204 εκατοστών που θα έχει διώξει ως 6ο ψηλό ο Ολυμπιακός. Να ΄ναι μπακ απ σε Αμερικανό, ΟΚ... Πάντως για την ώρα κανείς στον ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με τον Καββαδά.

Διαβάστε ακόμη...