Τζαβέλλας-Bίτορ οι καλύτεροι

Από inpaok.com: Σύμφωνα με τα στατιστικά οι καλύτεροι της πρεμιέρας του ΠΑΟΚ, ήταν οι δύο κεντρικοί του αμυντικοί του, ο Μιγκέλ Βίτορ και ο Γιώργος Τζαβέλλας.
Πηγή: inpaok.com
Τζαβέλλας-Bίτορ οι καλύτεροι

Στον στατιστικό πίνακα «evaluation index», που μετράει τη συνολική στατιστική των παικτών, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ήταν πρώτος της ομάδας του, στον αγώνα με την Ξάνθη και πέμπτος σημαντικότερος παίκτης όλου του πρωταθλήματος, σε αυτή την πρώτη αγωνιστική.

Δεύτερος του ΠΑΟΚ στον παραπάνω πίνακα, ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας ενώ το ίδιο ισχύει για τους δύο παίκτες και σε ότι αφορά την κατάταξη του στατιστικού πίνακα evaluation points. Πρόκειται για την κατηγορία που μετράει συνολικά τους θετικούς πόντους κάθε παίκτη, αυτούς δηλαδή, που προέρχονται από θετικές ενέργειες (πάσες, σουτ, γκολ) μείον τις αρνητικές ενέργειες (λάθη, φάουλ κατά κ.λ.π.).

Ο Τζαβέλλας ήταν και ο πρώτος του ΠΑΟΚ στις απομακρύνσεις της μπάλας στην μικρή περιοχή ενώ ο Βίτορ έκανε τα περισσότερα κλεψίματα από οποιονδήποτε άλλον συμπαίκτη του.

Επίσης ο Βίτορ ήταν καλύτερος όλης της αγωνιστικής στο Team Coordination, με δεύτερο του ΠΑΟΚ τον Τζιόλη, τρίτο τον Λέοβατς και τέταρτο ξανά τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Διαβάστε ακόμη...