«Εντυπωσιακός ο χθεσινός ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Μιχαλης Ιορδανίδης που μίλησε για τον χθεσινό ΠΑΟΚ αλλά και για το μέλλον του στην Εθνική.
Πηγή: metrosport.gr
«Εντυπωσιακός ο χθεσινός ΠΑΟΚ»

Για το αν ήταν εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ χθες: «Σίγουρα ήταν εντυπωσιακός μιας και έβαλε 5 γκολ, χαμένο πέναλτι, δοκάρι. Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στον αγώνα απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο.»

Για την απόδοση της ομάδας: «Η απόδοση της ομάδας ήταν εξαιρετική και ειδικά ο Μακ ήταν εκπληκτικός που θα μπορούσε να βάλει και 4ο γκολ εάν χτυπούσε το πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια νεαρή ομάδα με μόνους «μεγάλους» παίκτες τους Μαλεζά, Κόστα και Τζιόλη.»

Για το πώς βλέπει γενικότερα τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά με νεαρούς ποδοσφαιριστές και αποδίδει καταπληκτικό ποδόσφαιρο αλλά δεν χρειάζονται θριαμβολογίες γιατί και πέρυσι έτσι ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ και είδαμε που κατέληξε.»

Για τον Ίγκορ Τούντορ: «Ο Κροάτης δείχνει καλά δείγματα. Είναι νέος, θέλει να περάσει την δική του ταυτότητα και το δικό του σύστημα και καταφέρνει να πάρει και τα αποτελέσματα. Ο Άρνεσεν έχει ένα τριετές πλάνο και ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να στηρίξει την ομάδα και τον Τούντορ.»

Για το δικό του μέλλον : «Περιμένουμε τις αποφάσεις της ΕΠΟ, εγώ είμαι στη διάθεση της ομοσπονδίας.

Διαβάστε ακόμη...