Πολλοί οι «μνηστήρες»

Από thessports.gr: Το σενάριο ΠΑΟΚ και Ομπράνιακ έκανε και φέτος, όπως τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, την εμφάνιση του στα ρεπορτάζ, τόσο εκτός τόσο και εντός των τειχών.
Πηγή: thessports.gr
Πολλοί οι «μνηστήρες»

Ο Πολωνός με ρίζες από την Γαλλία είναι στην λίστα των «ανεπιθύμητων» της Βέρντερ μαζί με τον Χαίροβιτς και πιθανότατα τον Μακιάντι σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Kicker».
Η Γερμανική ομάδα θέλει να εξοικονομήσει χρήματα από τις αποχωρίσεις των συγκεκριμένος και αυτός για τον οποίο υπάρχει πιο ζωηρό ενδιαφέρον εμφανίζεται ο Ομπράνιακ.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, πέρα από το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και της Σταντάρ Λιέγης που γράφεται εδώ και μέρες εμφανίστηκαν και η Ράγιο Βαγιεκάνο (που πριν λίγο απέκτησε και επίσημα τον Ράσβαν Ρατς) αλλά και οι Γαλλικές, Μπορντό, Μετς και Λιλ.

Αυτό που μένει να δούμε είναι όντως υπάρχει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, όχι μόνο από πλευράς «δικεφάλου» ή αν αυτές οι φήμες υπάρχουν στον «αέρα» για να εξυπηρετήσουν την ανάγκη της Βέρντερ να παραχωρήσει τον Πολωνό μεσοεπιθετικό.
Πάντως η ηλικία του (είναι στα 31) δεν φαίνεται να κολλάει με το πλάνο που έχει σε εφαρμογή ο Φρανκ Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...