Απ΄όλα έχω, λέγεται – Φορ και στόπερ

Από thessports.gr: Έντεκα μέρες πριν πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου, ο Άρνεσεν... γκαζώνει για να κολλήσει τα τελευταία κομμάτια στο παζλ, που φτιάχνει και ο Τύπος της Τετάρτης εμφανίζει άλλους δύο παίκτες ως υποψήφιους για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Απ΄όλα έχω, λέγεται – Φορ και στόπερ

Η Arena Press εμφανίζει ως στόχο του ΠΑΟΚ, τον Τζαμαϊκό, Ρούντολφ Όστιν. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό, 30 ετών, διεθνή με την Τζαμάικα (και αρχηγός της), που έπαιζε τρία χρόνια στην Λίντς (30 συμμετοχές, 3 γκολ πέρσι), που τον πήρε από την... νορβηγική Μπραν και με τη λήξη του συμβολαίου του, τον άφησε να μείνει ελεύθερο. Ακόμη δεν έχει ομάδα και δεν φαίνεται να έχει το προφίλ του παίκτη, που ψάχνει ο ΠΑΟΚ.

Η Metrosport εμφανίζει ως στόχο του Άρνεσεν τον 21χρονο σέντερ φορ της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Αντράζ Σποράρ. Στο... εξωτικό πρωτάθλημα της Σλοβενίας, είχε πέρσι 13 γκολ και 5 ασίστ σε 32 αγώνες. Η Ολίμπια τον πήρε πριν 3 χρόνια από την Ιντερμπλόκ Λιουμπλιάνας. Αυτός έχει το προφίλ παίκτη που ψάχνει ο ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι, είναι νεαρός, προφανώς εξελίξιμος και προέρχεται από χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβίας, όπου δουλεύει ατζέντης με τον οποίο συνηθίζει να δουλεύει ο Άρνεσεν.
Δεν είναι βέβαια το... μεγάλο όνομα, για το οποίο έκανε λόγο ο Γιώργος Σαββίδης, όταν εκλεισε ο Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...